Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Boldogtalan vagyok. Mit tegyek?

Boldogtalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, már semmi sem olyan mint régen. 4 hónapos a kisfiunk, a páromnak fontosabbak a haverok mint mi, neki mindenki jó nő, csak velem vannak bajok, állandóan telefonál, néha tiszta bunkó, komolyan mondom már sokszor ránézek és azt érzem hogy utálom...

Már a szakítás komoly gondolatával foglalkozom.

Ugyanakkor nagyon szerettük egymást, fél évig harcolt értem, az ágyban is minden rendben, nem hanyagoljuk el egymást.

Nem tudom mit tegyek.

2009. nov. 1. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Várj még egy kicsit. Biztos, hogy nagy rajtad a stressz, ez szülés után természetes, és őrajta is nagy a nyomás. Adj egy kis időt magatoknak, hátha beletaláltok az új kerékvágásba. Ha mégsem változik a helyzet néhány hónapon belül, akkor viszont érdemes végiggondolnod, jobb lenne-e nélküle.

Beszélni próbáltál vele ezekről?

2009. nov. 1. 11:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy nincs is már nagyon kedvem sokszor vele beszélni...

Komolyan, már annak örülök ha nincs itthon és nyugi van.

Nem tudom mi lesz ennek a vége, de nagyon nem jó így.

2009. nov. 1. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy a párodnak is új és szokatlan dolog a babázás és talán te is egy kicsit depressziós vagy. Nálam is kb. ekkor kezdődött, de néhány hónap múlva már elmúlt a depresszió és a világot is más színben kezdtem látni. Lehet a férjed is azért hanyagol mert látja az állandó rossz kedvedet. A pasik hajlamosak erre, hogy inkább elfordulnak, mert nem tudnak és nem is akarnak lelkizni. Próbálj meg erőt venni magadon, vidámnak, kívánatosnak és nem lekizősnek látszani. Tudom, néha nagyon nehéz, de csak ez vezethet jóra.
2009. nov. 2. 15:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Helyrejöttek azóta a dolgok?
2010. nov. 10. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát....

Valamivel talán jobb a helyzet, de még most sem az igazi.

Azóta már majdnem szakítottunk.Összevesztünk és ő fogta magát felvette a kocsikulcsot és elindult az ajtó felé.

Mondtam hogy ne is jöjjön vissza, tönkretette az életem, stb.

Nem telt el 10 perc és visszajött:-)

2010. nov. 11. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!