Van itt olyan aki boldogtalan kismama?
neha annak erzem magam, mert a ferjem elutazott, es csak a babó szuletese utan fog hazajonni. a gyerkocom vigasztalna, alomgyerek, imadom, de nem emelgethetem, ha elmegyunk egyre gyakrabban vagyok rosszul, és néha elszakad a cerna :(
(ugy volt, hogy ma elmegyunk boklaszni a picurral, erre vegig ment a hasam egesz ejjel, egesz reggel, gorcsoltem is, es osszeadodik minden, olyan nyüsz nyüsz lettem :(
mekkora lesz Nálatok a korkülönbség?
nem lehet könnyű, hogy egyedül vagy.mikor születik a pici?
elso vagyok
majdnem kereken napra 3 ev lesz a kulonbseg
igazabol az a baj, hogy szuleskor nem lesz velem a ferjem,, es ket hetes lesz a baba mar.. meg nincs igazan segitseg, azt se tudom hova rakom a gyerkocot..de optimist avagyok, meg eros, csak pl amikor skypeon beszelek a ferjemmel, es tok kozel van, szinte megerinthetnem, de nem, akkor kap el a sirhatnek, es jo sokaig megmarad :(
elso vagyok
en is verezgetek, pedig mar 17 hetes multam. a dokinonek fogalma sincs miert. marcius 1re vagyok kiirva. (mondjuk nekem nem nyitott a mehszajam, azt mondta a dokino, ilyenkor meg a hasmenes sem fogja befolyasolni)
(egyebkent en ugy olvasom sok kismama "verezget",probalom "normalis"nak felfogni (annak ellenere, hogy az elsonel nem volt)
utolso: te is emelgeted a gyerkocot? (nekem letiltottak, de hintaba, kadba, vagy amikor egyszeruen hullafaradt, muszaj felvenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!