Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ötleteket várok panelban élő...

Ötleteket várok panelban élő édesanyáktól?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: nem tud aludni a kislányom, mert a szomszédnak fa papucsa van.Túl vagyunk már "mindenen":szépen kértük és csúnyán is.Ő azt állítja, hogy nem hangos és semmit nem csinál.Ezen kívül napi szinten tologatja a bútorokat stb. stb.stb. Ötleteket várok, megoldásokat, de arra is gondoltam, hogy nekimegyek...Olyan szépen fogalmaztam, most büszke vagyok magamra :DDD.
2013. aug. 30. 13:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én sem akarlak megbántani, de próbálunk rávilágítani itt többen is, hogy ez ellen nem tehetsz és nem is kéne, hogy tegyél bármit is.

Ő otthon van a lakásában. Ugyan már ne egy szomszéd vagy egy idegen szabja meg neki, hogy a saját otthonában milyen papucsot viseljen, vagy hányszor huzigálja ki a székét.

Ugyanúgy ahogyan Te is azt csinálsz a saját otthonodban amit akarsz.

2013. aug. 30. 15:05
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha éjszaka felcsöngetnek szerinted nem a fapapucsában fog rohanni a kaputelefonhoz? Ki ébred fel még rá? TE!

Szerintem ez gyerekes, társasházban élsz, fogadd el, hogy együtt kell laknod másokkal, ha nem tetszik költözz el, de olyan helyet nem találsz ahol minden úgy történik ahogy Te akarod, hacsak nem egy lakatlan szigetre költözöl. Lottózz!!!!!!!!!

2013. aug. 30. 15:07
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem értem az embereket, mégis milyen tanácsra vágysz? Üsd le a szomszédot??

A gyerek születése óta hallja ezeket a zajokat, azért mert gyerek van a háznál nem kell megnémulnia a világnak! Nem bömbölteti a zenét, nem házibulikat tart, csak kihúzza a széket?! Ha nem bírjátok adjátok el a panelt, vegyetek kertest, de vigyázz, a kutyák ugatnak, a motorosok nyáron bőgetik a motort, stb..

2013. aug. 30. 16:15
 24/25 anonim ***** válasza:
Sose sírt a gyereked éjszaka? Már ne haragudj de ezt nem hiszem el. Ilyen gyerek nincs.
2013. aug. 30. 17:19
 25/25 A kérdező kommentje:
De van, nem sírt éjszaka :D, komolyan féltem megnyitni a kérdésem, de jó estét szereztetek nekem, úgy is, hogy ma sem aludta ki magát, mosolyogtam minden válaszon-jó vagy nem, kinek mi-de az a lényeg, hogy jó útra térítettetek :).A szék lábára már kapható egy szivacs, amit méretre lehet vágni, majd holnap dobok a postaládába. Holnap készül lejönni, még megemlítem neki (jó annyira nem vagyok angyalka), a kocsma feletti motelben lakó lányát-tényleg ott lakik, lehet "jobb", de köszönöm szépen a válaszokat, szép estét mindenkinek.
2013. aug. 30. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!