Holnap apák napja. Ti mivel készültök? Ötleteket várok!
mi nem tartunk apák napját, de ha készülnék akkor egy régóta vágyott dolgot vennék neki vagy:
- gyermek életkorától függően valami közös alkotással (lenyomat, só-liszt "szobor", festmény,rajz)
- süthetnétek neki sütit, Dr.Oetker dekor tollal ráírhattok valami kedveset (Spárban és Tescoban szoktam látni tollat)
- családi póló, varrtok rá neveket, fülpiszkával írtok valamit és kimarjátok (hípo, domestos, colox stb.)
- fénykép gyűjtemény matricákkal, rajzokkal, írásokkal dekorálva
- kuponok (ma az lesz a vacsora amit te akarsz, ma apa dönti el mit csináljunk, lustálkodok ma, apa választ stb. kuponok amit be tud majd váltani amikor szeretné)
az én férjem meglepi saját magát,nem kell nekem lapátolni..
buli, buli hátán.
És hol van előírva, hogy az anyák nem ünnepelhetik meg az apákat?
Te anyák napjára semmit nem kaptál a férjedtől?!
A kérdező nem azt kérdezte, hogy a gyerek mivel készül, hanem hogy mi, partnerek mivel készülünk.
Hát ez baj.
Egyébként hiába vagy rosszmájú és próbálsz szurkálni, de hiába vagy feleség, baromira nem érted a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!