Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kelengyelista második babához?...

Kelengyelista második babához? Várom az ötleteket?

Figyelt kérdés

Ezeket írtam eddig össze:

- Kókuszmatrac

- Babakocsi

- Pelenkázó lap

- Szekrény (ruháknak)

- Légzésfigyelő

- Hőmérő (lázhoz)

- 2 db cumisüveg (nem szoptathatok, első lányomat se lehetett már)

- 2-3 csomag pelenka: Itt bajban vagyok. A lányomnál a Pampers jött be és most is azt használja (1,5 éves) éjszakára. Nappalra a LIDL pelus vált be.

Nos, a második gyereknek úgy gondoltam, hogy vennék 1 cs 2-es Pampers és 2 cs 3-as Pampers-t. Észrevétel?

- 2 db cumi

- 1 cs ágynemű: igazából a 1,5 éves lányomnál sem használjuk. Nem szereti a takarót, a plédért jobban odavan. Csak a "párna" részét használja.

- 3 cs gumis lepedő (vízálló)

- 2 db pléd (IKEA-ra gondoltam), 1 db vastag takaró

- 2 db fürdőlepedő

- babakád

- kis kuka

- körömvágó szett (lányomé a napokban esett szét, úgyhogy kell egy új szett)

- babafésű szett

- 2×4-es DM törlőkendő

- orrszívó (higiénikusabb lenne, ha külön-külön lenne mind a kettőnek, nem?)

Valakinek még ötlet? Mit hagytam ki?

A pelenkázó és a kiságy a lányomtól örökli. A ruhák alapok, azon nem gondolkozom.

Még hordozót szeretnék majd, hogy a közlekedésünk egyszerűbb legyen.

2013. febr. 11. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
fűltisztító pálcika,sampon,gyógyszertári fűrdetőkrém,popsikrém stb. bár gondolom ezeket azért nem írtad mert alap.nagyon gratulálok neked!bárcsak én is itt tarthatnék már :( mennyi idős terhes vagy?
2013. febr. 11. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Még csak most voltam orvosnál, 12. hétben vagyok.

Már most elakarom kezdeni a vásárlást, mert a lányomnál mindent az utolsó percre hagytunk és nagyon sok kiadás volt így. Most meg azért szeretném szépen aprón összeszedni a dolgokat.

Sok minden van a lányomtól (kiságy, pelenkázó, töménytelen játék), de mégis sok minden nincs már.

Eladtunk sok mindent, mert úgy voltunk vele, hogy egy gyermekünk lesz. Viszont pár hónapja meggondoltam magam és így jött képbe a 12. hetes Ketteskénk :))

2013. febr. 11. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Textilpelenka, kiskesztyű, ha nagy lenne a körme.
2013. febr. 11. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Én pl. még veszek 10 új textil pelust, ha dokihoz kell menni, vagy sétálunk, stb. Van itthon vagy 50 db, mert a lányom nagyon bukós volt, de azok pont ezért csak itthoni használatra valók. :)

Orrszívót sztem fölösleges másikat venni. Ha a porszívósra gondolsz...

Nekünk a fürdőkádhoz nem volt állvány, és most azt vettünk egyet használtan, mert így visszagondolva az hiányzott.

Pelusból a Libero vált be, de most szeretném kipróbálni a dm saját márkását is, sokan dicsérik. Muszáj spórolósabbra venni a dolgot... Aztán majd kiderül, hogy beválik-e vagy sem.

2013. febr. 11. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Rácsvédő a kiságyba.
2013. febr. 11. 20:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Nekünk a DM-s pelus nem vált be a lányunknál. Bár kitudja, hogy Ketteskénél ez hogy lesz. Lehet, hogy nála a Pampers nem lesz pl. jó vagy a LIDL-s pelus.

Nekünk is sok a textil pelusunk, pont a bukások miatt. Vagy úgy 50-60 darab.

2013. febr. 11. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
első vagyok.nagyon igazad van benne hogy apránként össze szeded a dolgokat! mi is utolsó pillanatokra hagytuk a fiammal és bizony nagyon megszenvedtük anyagilag.én is okosabb leszek a következőnél,aki egyenlőre nem akar sikerűlni már egy éve :(
2013. febr. 11. 20:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Porszívósra gondoltam. De akkor ezek szerint felesleges még egyet venni? Lányomhoz így is kettő van, bár nem beteges szerencsére. De végül is nála is mindig jól átmosom, ha használjuk.

Mi a lányunkat a mosógépen fürdettük. Most is ott tervezem a Ketteskét.

2013. febr. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!