Ötleteket várok panelban élő édesanyáktól?
Költözés saját lakásába mindenki azt csinál amit akar, gondolom ő sem szívesen hallgatta a gyerek sírást.
2013. aug. 30. 13:57
hangszigetelés a plafonra? vagy vegyél neki puha papucsot/szőnyeget ajándékba. ;) úgyis jön a tél, hideg lesz, az a fa papucs :D
2013. aug. 30. 13:58
szerintem csak a széket húzza, az hallatszik úgy, mintha kétajtós szekrényt tologatna. Fapapucs, az igen, kegyetlen, de a kemény gumi a parkettán, na az is hallatszik, sőt a kövér felső szomszédom, ha csak zokniban megy, az is, mintha elefánt menne, úgy terjed a hang. Emiatt sajnos nem élhetsz panasszal sehol. Ő meg a gyereksírást-szaladgálást hallgathatja pár évig, gondolj erre.
2013. aug. 30. 14:01
4/25 A kérdező kommentje:
Ez a saját lakásom :), annyit hallgattuk, ahogy az ő unokája (mert nekik kellett felnevelni azt is), "szaladgált", és nem szóltunk semmit, sőt alig voltunk itthon, mindig csavarogtunk, míg nem volt gyerek, szerintem tudja miről beszélek csak nem érdekli vagy megkeseredett...sajnálom szegényt, de ennél ütősebb ötleteket várok :D.
Nézd! Én is panelban lakok, és úgy gondolom tudok is segíteni.
Hagyd, hogy a szomszédod azt csináljon a saját lakásába amit csak akar. Ha nem szólogatsz be neki se szépen se csúnyán nem fog ő se bosszantani.
Nekem is van két gyerekem, de soha eszembe se jutott volna a szomszédaimat csöndre inteni miattuk. A szomszéd hallgatja ahogy éjszaka sír /vagy szerinted az a szomszédoknak jobb? A saját gyerekedet csak te szereted, az éjszakai ordítás csak neked nem teher, ezt ne feledd!/, a gyerekem meg nappal hallgatja ahogy a szomszéd jön-megy. Ez ennyire egyszerű. Nem is értem, milyen jogon várod el, hogy ilyen szinten alkalmazkodjanak idegenek hozzád. A gyereked jött később, neki kell megtanulnia alkalmazkodni, és nem szomszédnak haptákba állni amikor neked úgy tartja jókedved. Ha nem tudsz ott lakni költözz családi házba, de ne akarj dirigálni másoknak.
2013. aug. 30. 14:02
6/25 A kérdező kommentje:
Éjjel felcsengetni hozzá, arra már van emberem, ilyenekre gondolok :). Csak az írjon akinek ötlete és tapasztalata van, köszönöm szépen a válaszokat.
7/25 A kérdező kommentje:
Ne legyél már ennyire gyerekes. Ilyen példát akarsz mutatni a gyerekednek.
2013. aug. 30. 14:06
9/25 A kérdező kommentje:
Kifizeti a konyhabútort, amikor beáztatott, szétázott egy elem.Még 8 hónap van óvodáig, kibírom, de ő nem fogja...További ötletek?
Költözz tanyára, ott senki nem fog zavarni. Csengetgess egyébként nyugodtan, ha azt akarod, hogy feljelentsenek zaklatásért. Komolyan, normális vagy?
2013. aug. 30. 14:07
Kapcsolódó kérdések: