Miért néznek rám furcsán azért, mert nem akarok apás szülést?
Mert egy nőnek általában jólesik, ha a férje osztozik a fájdalmában, és ott van, hogy segítsen, amiben tud, hogy fogja a kezét, bátorítsa, stb.
Ritkább eset, ha ezt nem akarja, de el kell fogadni, hogy ilyen is van, nem tudom, mi értelme győzködni a másikat.
nEM MINDEGY, KI HOGY NÉZ RÁD?:)
nekem az első 2 szülésnél benn volt a férjem, a 3.-nál én nem akartam, hogy benn legyen...és így volt jó.
bejött amikor már megvolt a baba.
Mert mindig, mindenért furcsán fognak rád nézni.
Ha azt mondtad volna, hogy apás szülést akarsz, akkor azért néztek volna rád furcsán.
Ne foglalkozz vele, ennyi az egész. Nem tudsz mindenkinek megfelelni, úgyhogy válassz ki néhány embert, akinek számít a véleménye, a többiek meg főjenek a levükben.
Mindenkire furcsán néznek, aki nem követi a "trendet".
Én sem nagyon beszélek erről ismerőssel. Nagyon közeli baráttal igen, de tanácsot nekik sem szívesen adok.
Ha nagyon kötekednek, határozottan mond meg hogy ez csak rátok tartozik. Ne magyarázkodj, ne mond el az érveidet. Így döntöttetek, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!