Miért van az, hogy eddig semelyik gyógyszertári eladó nem válaszolt a kérdésemre, vagy furcsán nézett rám, hogy én natúrkozmetikumot akarok venni, arckrémet?
Bemegyek a gyógyszertárba, mondom kérnék olyan arckrémet,amit itt kevernek a patikában, mert abban valószínű nincs olyan sok káros anyag, meg esetleg nincs benne kőolajszármazék, parabén származék. Erre mondja a nő, hogy tessék? Hát mondom parabén származék. Amitől viszketek.
Erre kínos csend, azt se tudja miről beszélek. Végre annyit kinyög, hogy : ja igen van itt kevert krém, ennek a hatóanyaga hidrofil A. Erre én: És az mi? Erre ő: hát hidrofil A. De mondom az milyen, vagy az ugye nem parabén származék... Aztán nem válaszolt. Csak annyit, mint minden jó értékesítő: Nagyon viszik, sokat szeretik.
Jó mondom ez engem nem vigasztal, ha egyszer mindentől viszketek.
Na jó, gondoltam hagyjuk, innen úgysem kapok választ, és mondtam neki, hogy jól van adja ide, majd kipróbálom.
És kijöttem. De ezt már csomó patikában eljátszottam. És mindben van ott kevert krém, és egyik se mondja meg miből van. De annyit se mond, hogy ja van, csak 4000 Ft mert Weleda. Vagy azt se mondja, hogy menjek a dm-be ott van. Én nem értem hogy fogok ki ilyen sötéteket.
Mert a patikában "gyógyszertári eladók" és nem patikusok vannak :)
Vagy inkább :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!