Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akarok második babát. A párom...

Akarok második babát. A párom nem. Volt így más is? (többi lent)

Figyelt kérdés

Eddig teljesen egy oldalon álltunk a párommal az elég egy gyerek témában. De mostanába egyre többször megfordul a fejemben hogy szeretnék majd egy kistesót a 15 hónapos kisfiunk mellé.

De mikor felhoztam ezt az apuci egyből nemet mondott!

Mert, hogy a milyen fárasztó egy pici baba és hogy elég egy gyerej!

Volt vagy épp van még ilyen helyzetben valaki??

Fog változni az állás pontja??

2013. aug. 26. 15:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Ő nem akar több gyereket, azt ezek szerint már tisztáztátok is, nem árult zsákba macskát.

Esetleg várj egy kicsit, 1-2 évet és hozd fel újra a témát. De napi-heti szinten ezzel nyaggatni nem éri meg.

2013. aug. 26. 15:27
 2/14 anonim ***** válasza:
Szia! Üdv a klubban! Igen, voltam ilyen helyzetben. Azóta sem történt változás. A témát lezártuk (mert mindig ebből kerekedett veszekedés), és megegyeztünk, hogy lesz még, de nem most (majd mikor kb 40 éves leszek, de szerinte ez még ok...). Szúrja a szemem, bántja a csőröm a dolog, rosszul esik, de nem tudom mit tenni. Azt mondta elenged ha el akarok menni és mástól akarok szülni...., de ő akkor sem akaro most másikat, indoknak ő is csak a fárasztót és hogy elég egyet tudta felhozni.
2013. aug. 26. 15:29
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Én sem értem. Megbeszéltétek, nem? Te most mégis mást akarsz és csodálkozol, ha a férjed nemet mond. Ha egy gyerekben egyeztetek meg ,akkor most már tartsd magad hozzá és reménykedj, h kedvet kap hozzá később. De ne nyaggasd vele, mert besokall és gumit fog húzni még az orálhoz is. Vagy egyszerűen elege lesz és elhagy egy másik nőért, akinek esze ágában nincs szülni még évekig.
2013. aug. 26. 15:31
 4/14 A kérdező kommentje:

Azóta nem is hoztam fel a témát.

És igen tisztáztuk hogy nem kell másik baba. Sokáig én is így voltam a dologgal. Nemrég kezdtem el ezen gondolkozni.

2013. aug. 26. 15:32
 5/14 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Azt nem írtam, hogy mi nem 1gyereket beszéltünk meg, hanem hármat. Egy kisfiút elveszítettünk a 21-ik héten, utánna még három vetélésem volt. Ekkor ígérte meg, hogy legalább három gyerekünk lesz.

Egy egészséges fiúnk van.

Mikor a másodikkal várandós lettem teljesen le volt taglózva, nem tetszett neki, szinte hisztériás lett, duzzogott, pedig úgy beszéltük meg, ha jönni akar hagy jöjjön. Elvetéltem. Ő nyert!

2013. aug. 26. 15:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagyok?
2013. aug. 26. 15:35
 7/14 A kérdező kommentje:

Kedves kettes sajnálom hogy így alakult. :(

A többieknek köszönöm a választ. Még ha rosszul esik is de igazuk van.

2013. aug. 26. 15:38
 8/14 A kérdező kommentje:
A párom 23 én 22
2013. aug. 26. 15:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még van cirka 17 éved! :):):) Hidd el!! Lesz még!!
2013. aug. 26. 15:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj... Még vagy 15 éved van szülni :-)

Egyenlőre tegyétek félre a témát és néha térjetek vissza rá. Nem elképzelhetetlen, hogy később újra vágyni fog egy babára.

2013. aug. 26. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!