Akarok második babát. A párom nem. Volt így más is? (többi lent)
Eddig teljesen egy oldalon álltunk a párommal az elég egy gyerek témában. De mostanába egyre többször megfordul a fejemben hogy szeretnék majd egy kistesót a 15 hónapos kisfiunk mellé.
De mikor felhoztam ezt az apuci egyből nemet mondott!
Mert, hogy a milyen fárasztó egy pici baba és hogy elég egy gyerej!
Volt vagy épp van még ilyen helyzetben valaki??
Fog változni az állás pontja??
Nem hiszem. Ő nem akar több gyereket, azt ezek szerint már tisztáztátok is, nem árult zsákba macskát.
Esetleg várj egy kicsit, 1-2 évet és hozd fel újra a témát. De napi-heti szinten ezzel nyaggatni nem éri meg.
Azóta nem is hoztam fel a témát.
És igen tisztáztuk hogy nem kell másik baba. Sokáig én is így voltam a dologgal. Nemrég kezdtem el ezen gondolkozni.
2-es vagyok. Azt nem írtam, hogy mi nem 1gyereket beszéltünk meg, hanem hármat. Egy kisfiút elveszítettünk a 21-ik héten, utánna még három vetélésem volt. Ekkor ígérte meg, hogy legalább három gyerekünk lesz.
Egy egészséges fiúnk van.
Mikor a másodikkal várandós lettem teljesen le volt taglózva, nem tetszett neki, szinte hisztériás lett, duzzogott, pedig úgy beszéltük meg, ha jönni akar hagy jöjjön. Elvetéltem. Ő nyert!
Kedves kettes sajnálom hogy így alakult. :(
A többieknek köszönöm a választ. Még ha rosszul esik is de igazuk van.
Ne viccelj... Még vagy 15 éved van szülni :-)
Egyenlőre tegyétek félre a témát és néha térjetek vissza rá. Nem elképzelhetetlen, hogy később újra vágyni fog egy babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!