Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akarok második babát. A párom...

Akarok második babát. A párom nem. Volt így más is? (többi lent)

Figyelt kérdés

Eddig teljesen egy oldalon álltunk a párommal az elég egy gyerek témában. De mostanába egyre többször megfordul a fejemben hogy szeretnék majd egy kistesót a 15 hónapos kisfiunk mellé.

De mikor felhoztam ezt az apuci egyből nemet mondott!

Mert, hogy a milyen fárasztó egy pici baba és hogy elég egy gyerej!

Volt vagy épp van még ilyen helyzetben valaki??

Fog változni az állás pontja??

2013. aug. 26. 15:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. aug. 26. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem türelem! még hozzá kell szoknia, hogy megváltozott az élete. és neki is ki kell hevernie az éjszakázásokat is!

nálunk egyébként fordítva volt. végül nemrég engedtem, de a férjem már most a harmadikkal nyaggat. egy idő után elég idegesítő, hogy nem akarja megérteni, hogy ketten kellünk hozzá.szóval csak finoman

2013. aug. 26. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia! Mi is pontosan ennyik vagyunk én 23 a párom 22,nekünk 2,5 éves fiunk van,és szeretnénk még de később.

Szerintem simán változhat a véleménye,még nagyon fiatalok vagytok ti is,és szerintem 15 hónapos kisgyerek még nagyon kicsi,nem kell elsietni ha 3-4-5-6 éves is teljesen jó ha akkor hozzátok össze a tesót,figyelj én sem vállalnék be kis korkülönbséggel 2őt,mert szerintem egy pelusos is elég egyszerre(bár a fiam már nem pelusos). :)Szerintem majd később Ő is szeretne,ne agyalj ezen van még időtök.

2013. aug. 26. 17:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. aug. 26. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!