Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tesztek az egészségetekért...

Mit tesztek az egészségetekért? Ugyanolyan egészségesen étkeztek mint amit a gyereketektől elvártok? Jártok szűrővizsgálatokra?

Figyelt kérdés

Én valahogy nem tudok magamba diktálni annyi zöldséget és gyümölcsöt mint kéne. Szeretem az édességet :( és a kenyeret :(

Sport oké, szűrővizsgálatok oké.

A gyerekeim közül az egyik mindenevő, a másik válogatós (nem nagyon eszi a gyümölcsöket - ezen hogy változtathatnék? 5 éves)

2013. aug. 29. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbálok egészségesen étkezni,de sokszor nem tudom tartani,és észbekapok,hogy egy hete nem is főztem csak húsos-krumplis-tésztás kaját.

Szűrésekre elmegyek én is,gyerekek is,páromis elzavarom (ő nem szeret menni).

Sport nagyon kevés,gyereknek megvan,nekünk nincs,de majd egyszer,ha sok erőm lesz.Jobban átgondolva,mozgok eleget miközben szaladgálok a gyerek után.

2013. aug. 29. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kötött étrenden vagyok lassan ötödik éve (orvos és dietetikus állította össze), sportolni pedig apja és én is heti 4x min. eljárunk vagy itthon csináljuk. Nem várok majd el többet a gyerektől sem, mint amit mi magunk megteszünk. Most még pici, de ha nagyobb lesz, jön velünk. Reménykedem, hogy neki is ez lesz a természetes. Nagy válogatásokba nem kezdünk, nem fogunk odáig eljutni. Adott az étel, ha kell, eszi, ha nem, nincs más. Lehet 1-2 ételt nem szeretni, de az ember becsülje meg, ami adatott és nem kívánságműsor van.
2013. aug. 29. 16:24
 3/4 A kérdező kommentje:
A gyerekek után futkosás nem sport szerintem.
2013. aug. 29. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem is dietetikus rakta össze az étrendemet évekkel ezelőtt, a férjem pár évvel később kezdte az egészséges kajálást, mint én (magától), sportolunk is minden héten.

Remélem a gyereknek is teljesen természetes lesz mindez, ha nagyobb lesz. Ha mi nem így élnénk, tőle sem várhatnám el, mert joggal merülne fel benne a kérdés, hogy neki miért kell ezt, vagy azt megennie, ha nekünk meg nem... Engem sajnos nem így neveltek, nagyon sokáig kövér is voltam (NEM duci)

2013. aug. 29. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!