Nektek ez hogy eset volna egy idegen szájából?
"Ideje lenne már elköltözni, nem mindig anyádék mögé búji, és megtanulni háztartást vezetni, meg neveli a gyerekedet."
Nem anyám tart el, és nem ő neveli a gyerekemet, sőt a háztartást is én vezetem, ő csak besegít. Annyi hogy még itt lakunk, de már azt se sokáig. Saját keresetünk van, és mi gondoskodunk mindenről a férjemmel. De ha nem is így lenne akkor is egy idegentől nem dúrva kicsit ez a beszólás. Miért nem foglalkozik az ilyen ember magával? Vagy annyira unalmas az élete, hogy a miénk jobb?
Rosszul esne, de egy ilyen emberrel kár még szóba is elegyedni! Én meg se hallgattam volna, otthagytam volna szó nélkül!
Könnyebb a más portáján söprögetni, mint hogy a saját dolgával foglalkozzon!
Szerintem is durva, abszolút nincs köze hozzá. Otthon ossza az észt inkább.
Na és szerinted, honnan vette a bátorságot és az ötletet a beszóláshoz? Nem anyukád panaszkodott neki esetleg, vagy félreértett valamit? Ez kiderült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!