Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek ez hogy eset volna egy...

Nektek ez hogy eset volna egy idegen szájából?

Figyelt kérdés

"Ideje lenne már elköltözni, nem mindig anyádék mögé búji, és megtanulni háztartást vezetni, meg neveli a gyerekedet."

Nem anyám tart el, és nem ő neveli a gyerekemet, sőt a háztartást is én vezetem, ő csak besegít. Annyi hogy még itt lakunk, de már azt se sokáig. Saját keresetünk van, és mi gondoskodunk mindenről a férjemmel. De ha nem is így lenne akkor is egy idegentől nem dúrva kicsit ez a beszólás. Miért nem foglalkozik az ilyen ember magával? Vagy annyira unalmas az élete, hogy a miénk jobb?

2013. aug. 29. 12:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Rosszul esne, de egy ilyen emberrel kár még szóba is elegyedni! Én meg se hallgattam volna, otthagytam volna szó nélkül!

Könnyebb a más portáján söprögetni, mint hogy a saját dolgával foglalkozzon!

2013. aug. 29. 14:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is durva, abszolút nincs köze hozzá. Otthon ossza az észt inkább.

Na és szerinted, honnan vette a bátorságot és az ötletet a beszóláshoz? Nem anyukád panaszkodott neki esetleg, vagy félreértett valamit? Ez kiderült?

2013. aug. 29. 15:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Anyum nem panaszkodik szegény örül hogy itt lakunk és segítünk neki amiben tudunk. De ez egy falu és hát itt mindig mindenki okosabb a másiknál.
2013. aug. 30. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!