Nektek ez hogy eset volna egy idegen szájából?
"Ideje lenne már elköltözni, nem mindig anyádék mögé búji, és megtanulni háztartást vezetni, meg neveli a gyerekedet."
Nem anyám tart el, és nem ő neveli a gyerekemet, sőt a háztartást is én vezetem, ő csak besegít. Annyi hogy még itt lakunk, de már azt se sokáig. Saját keresetünk van, és mi gondoskodunk mindenről a férjemmel. De ha nem is így lenne akkor is egy idegentől nem dúrva kicsit ez a beszólás. Miért nem foglalkozik az ilyen ember magával? Vagy annyira unalmas az élete, hogy a miénk jobb?
HOgy hogy esne az lemaradt.Nem jól, és nagyon lelkemre is vettem még eleinte, de már annnyira nem érdekel, hogy...
első
Mindig az tudja jobban,akinek f.ngja nincs a másik életéről. Erre lehet mondani nyugodtan,hogy mindenki magából indul ki!
Nekem is mondták már,hogy nem segélyre kellene szülnöm,pedig csak 4 lurkóm van,ebből az esetkor kettő volt velem,az illetőt még látásból sem ismertem-gondolom ő sem engem- és amit nem tud,hogy nem gyes-t kapok,és még csak a bőröm színe sem sötétebb,hogy azért mondta volna.
Az emberekben rengeteg előítélet van,legyen szó egy szegény családról-mert minek nekik gyerek, ha nem tudják eltartani, legyen szó a cigányságról- mert nem akar dolgozni, legyen szó a szülőknél élő Párról- mert élősködnek, legyen szó arról,amikor a gyereknek van egy rossz napja és elesik az utcán és ordítani kezd- mert el van kényeztetve....
Nekünk az a feladatunk,hogy ügyet se vessünk ezekre a lényekre,ezzel is jó példát mutatva a gyermekeinknek.
Mond meg neki, húzzon délnek...!
Az embereknek mindig kell vmi, amin csámcsoghatnak. ha vki betökéli azt, hogy te anyádék pénzén élsz, akkor úgysem tudod megváltoztatni a csökött agyád.
Pl. mi anyumékkal egy házban lakunk, külön bejárat, abszolút külön háztartás, számlák, mérőórák. Ami esetleg közös (pl. kábeltv, net), azt hó elején felezzük. Külön keresetünk van (illetve én gyed-en), külön életünk. Nem dumálunk bele egymás dolgaiba!
Erre pár hónapja párom húga (szegény, és őt meg senki nem sajnálja eléggé)fejünkhöz vágta, hogy könnyű nekünk, mert nincsenek számláink, nekünk fogalmunk sincs, milyen az amikor érkezik víz, gáz, villanyszámla.....
Soha nem fogom tudni meggyőzni-már nem is akarom- hogy nálunk senki nem fizeti helyettünk a számlákat! Ilyen emberek mindig is voltak, és lesznek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!