Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez mennyire lenne luxus?

Baranka kérdése:

Ez mennyire lenne luxus?

Figyelt kérdés
Két gyerekem van. Rengeteg ruhát koszolnak össze nap mint nap. Ha kell napközben is át kell őket öltöztetnem őket. Ebből adódóan iszonyat sokat mosok. Tudni kell, hogy havi 75 ezerből élünk hárman. Mennyre számítana luxusnak ha vennék 4000 forintért egy másik szárítót a régi mellé?
2013. aug. 28. 06:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem luxus, még így sem. Próbáld kigazdálkodni, meg ahogy javasolták néz körül sok helyen, hátha találsz olcsóbban is.
2013. aug. 28. 08:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Dehogy luxus,ha belefér vegyèl,nekünk is kettö van sokszor kevès is. Jelenleg mi is 3-an vagyunk ,de a pociban a 2.baba, lehet venni kell majd egy másikat is. Próbálj több helyen szètnèzni,hátha találsz olcsóbbat!
2013. aug. 28. 08:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Nálam is kettő van, pláne télen kell dupla szárító felület, mert lassabban szárad minden. Nyáron van lehetőség kintre teríteni, hamar szárad.

Keress olcsóbbat, mert 2szárító nem luxus.

2013. aug. 28. 08:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem luxus, de én 2000 alatt vettem az enyémet, úgyhogy ha szűkös a keret keress olcsóbbat, mert van...
2013. aug. 28. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!