Baranka kérdése:
Ez mennyire lenne luxus?
Figyelt kérdés
Két gyerekem van. Rengeteg ruhát koszolnak össze nap mint nap. Ha kell napközben is át kell őket öltöztetnem őket. Ebből adódóan iszonyat sokat mosok. Tudni kell, hogy havi 75 ezerből élünk hárman. Mennyre számítana luxusnak ha vennék 4000 forintért egy másik szárítót a régi mellé?2013. aug. 28. 06:53
1/14 anonim válasza:
Mi 230 ezerből élünk 4-en (2 felnőtt, 2 kisgyerek), egy szárítógépem sincs, minden a levegőn a szárad!
2/14 anonim válasza:
Hat ezt neked kell tudni. Ennyi penz nem valami sok harom emberre.... En inkább atrendszereznem valahogy a mosast , hogy elég legyen egy szarito....
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy számítógépre gondolt.... Inkább sima térséget is cuccra. Számítógép 40e lenne minimum, nem 4....
4/14 anonim válasza:
Első, ő se szárítógépről beszélt, hanem ruhaszárító állványról gondolom. Ennyi pénzből 4 ezer az sajnos sok, megpróbálnám máshogy megoldani.
5/14 anonim válasza:
Oh b+, agyvérzést kapok ettől a hulye szotarprogramtol! Tehat nem hiszem, hogy szaritogepre gondolt, az sokkal többe kerülne, valószínűleg a sima teregetos szarito az, amit szeretne.
6/14 anonim válasza:
Ha ki tudod gazdalkodni vedd meg.Ha egyszer kell akkor kell :)
7/14 Jégtánc válasza:
Vegyél ha ki tudod gazdálkodni.Amikor kisebbek voltak a fiúk akkor én is 2 teregetőt használtam.Kellett is. Egyszerűbb.
8/14 anonim válasza:
Miért nem nézel szét inkább aukciós oldalakon? Ott szerintem találnál olcsóbbat. VAgy nálunk pl. a műanyagosnál a sima 3 szintes négyzet alakú szárító 2700Ft, és arra sok elfér :) És a szárító nem igazán luxus, ha kell, hát kell :)
10/14 anonim válasza:
Nekem is két gyerekem van, és két fregolim :) Ikeában szokott lenni olcsóbb is, habár szerintem 4ezerért nem vészes, de ezt neked kell tudnod. Kérdés, hogy elfértek -e rendesen, ha két helyre teregetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!