Szülők! Elolvasnátok?
Egy nőgyógyász barátom mesélte, hogy nem régiben egy általános iskolában dolgozó, pedagógus ismerősével beszélgetett. A nő, a tanácsát kérte abban, hogy mivel lehetne megelőzni a gyerekek közötti korai szexualitást. Mint kiderült, nem 13-14 éves kamaszokról van szó, hanem 10 év alatti kisgyerekekről. A tanárnő és pár munkatársa szemtanúja volt, (miután az egyik tanuló jelezte feléjük) hogy a szünetben, az iskolai udvaron néhány gyermek, egy szűk kört formált, és annak közepén egy fiú és egy lány szexuális aktust hajtott végre, amit a többiek pedig néztek. Állítólag nem ez volt az első alkalom, és nem csak ez a két tanuló csinálta. Miután tudomására hozták az érintett szülőknek, azok nem hittek a tanári karnak, sőt még fel voltak háborodva, hogy tudják ilyen megbotránkoztató és abszurd kitalációval megvádolni gyermekeiket.
Én személy szerint nagyon ledöbbentem. Hisz ez annyira felfoghatatlan! Belegondolva, tényleg melyik szülő hinné el, hogy a 7, 8 vagy 9 éves gyermeke már szexuális életet él? Ezért kit lehetne felelősségre vonni? A szülőket vagy a tanárokat? És a gyerekek egyáltalán felfogták a tettük a súlyát, na meg, hogy ezzel mekkora kárt okoztak magukban? Szerintem már egyébként is egy elég kemény és romlott világban élünk, de ezek után még mire lehet számítani?
(Egy bp.-i iskoláról van szó, és a gyerekek nem cigány származásúak)
5-ös válaszoló: Nem tudom melyik tanárnak fordul meg egyből a fejében, hogy ha, egy csapat gyerek kört áll, akkor ott biztos nem játszanak.
Egyébként nem hiszem, hogy nagyon össze lehetne téveszteni a szexet, vmi mással.
En 16 eves lany vagyok, meg senkivel nem fekudtem le, nem is jartam senkivel! de mikor 10 eves voltam emlekszem anyu nagyon leszidott mert egy fiunak megneztem ott len:))
Na szoval ebbol annyi a lenyeg, hogy a gyerekek ilyen korban nagyon kivancsiak a masik nemre:)Bar ez mar picit tobbnek tunik... hat nem igazan ertem mi lett ebbol a vilagbol.. en tinikent is durvanak tartom ezt az egeszet...
Hadd kételkedjek a történetben.
Az a gyerek, akinek ehhez van esze, az nem fogja nyíltan csinálni.
Az meg vicces, hogy nőgyógyásztól akarja megtudni, mi lehet a következménye. Testileg mégis mi lenne? A lelkit meg tudnia kellene, több pszichológiát tanult, mint a nőgyógyász. Ha esze lenne, a sulivédőnőhöz vagy pszicholóushoz fordult volna inkább. Miért nem mindjárt andrológushoz vagy szexológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!