Nyertünk egy 4 napos nyaralást! Mennyi költőpénzt vigyünk? 2 felnőtt,2 kisgyerek
Akkor legyen nálatok a bankkártya és ha kell vesztek le, de én sok készpénzt nem tartanék magamnál.
Olyan 15 ezer.
Már van két gyerek, de hogy még mindig ennyire önállótlan legyen valaki?
Még, ha teljesen idegen terepre mennétek...
Na, de Magyarországon belül szinte minden ugyanolyan!
Attól függ mit foktok csinálni.
Strandbelépő,gyerekek megkivánnak ezt-azt,kirándulni menni.
Ha sprolósan kell,akkor 5 ezerből is kijösztök,de ha nem,akkor 20-25 elmegy.
Utiköltségről nem irtál,azt ha nem fizetik,az plussz ugye.
Nekem is fura, hogy ilyenre tanácsot kér valaki, de azért szívesen próbálok segíteni :)
A költőpénz mennyisége attól függ, hogy a szállodának mely szolgáltatásaiért kell fizetni és persze, hogy kinek-milyen igényei vannak.
Pl. én imádok kávézni napközben is, az kb. 500 Ft/db, a párom pedig a sört szereti, az is kb. annyi. Meg mi szeretjük felfedezni a környéket, főleg biciklivel, aminek a bérlése kb. 1000 Ft, így ez hármunknak már 3000 Ft-ba kerül (a kicsi még gyerekülésben ül).
Ja és valóban az sem mindegy, hogy az innivalót tartalmazza-e az étkezés, mert ha nem, akkor igencsak megdrágíthatja a számlát (persze nem muszáj fogyasztani).
És akkor a különböző belépőkről, egyebekről nem is szólva, pl. nekem a Balcsi vízibiciklizés nélkül elképzelhetetlen :)
Na meg persze ha 2 gyerekkel mentek, akkor még arra is számítani kell, hogy még a 4 nap alatt is történhet valami olyasmi, amihez azonnal pénzre van szükség.
Szóval mi mindig inkább többet viszünk, a 4 napra kb. 60e-et vinnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!