Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon aggódom, nem tudom mi...

Vav22 kérdése:

Nagyon aggódom, nem tudom mi lehet ez (tegnap csak 1 valaki írt, ezért írtam ki megint)?

Figyelt kérdés

Sajnos dokihoz jövőhét keddre kaptam időpontot.

A hasam jobb oldala veszesebb, keményebb, mint a bal. A beleim néha hatalmasakat butyognak, mintha hatalmas buborékok lennének benne. 3 napja iszom actimelt, majd reggelizek és hasmenés szerűen ki is megy belőlem minden.(Ma nem ettem és nem volt hasmenésem, szóval valószínű az az actimeltől volt

). A nap további szakaszában amit eszek az bennem marad. Nagyon aggaszt, hogy a gyomorszájamnál kemény meg az egész jobb oldalt annak érzem. Fájdalmat nem érzek. Viszont mióta észrevettem, hogy keményebb a hasam azóta nagyon stresszelek. Halálfélelmem van, hogy biztos daganatom van meg ilyenek. Borzalmasan aggódom, teljesen kikészülök tőle... Kérlek segítsetek! Amúgy 21 éves vagyok és mint már írtam pont 3 hónapja szültem.

2009. okt. 30. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Szia! Én 13 hónapja szültem. Ugyanolyan kemény a gyomorszájam környéke és néha a baloldal. Dokihoz jövő héten megyek. Amúgy már én is diagnosztizáltam,hogy tuti rákos vagyok..... :S
2009. okt. 30. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap egyébként mit írtak?
2009. okt. 30. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ha tehetedmenj el valamelyik magánklinikára (pl, Istenhegyi) ami nem olcsó, de legalább gyorsan kapsz időpontot,főleg ha mondod, hogy baj van és ott legalább azonnal elemzik is az uh-t, vagy röntgent, vagy labort...stb. Ha pici baba mellett ezt nem teheted meg, akkor menj el körzeti rendelőintézet nőgyógyászatára, ott is megvizsgálnak és hamarabb kapsz időpotot. mi itt bármit is írunk, látatlanban még ha orvosok lennék, sem tudnánk felelősségteljes diagnózist mondani. Semmiképp se várj jövő hétig!
2009. okt. 30. 18:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajos anyagilag nem tehetem, meg kocsink sincs a Pici kizárólag anyatejes 3 óránként szopik, amúgy fejér megyei vagyok.
2009. okt. 30. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ideggyulladás. Sajnos az a gyomornál is van. Ha a baba sokáig nyomott arrafelé valamit...

Ha ez van, akkor antibiotikumot adnak rá.

De lehet egyféle herpesz is, arra is van vírusölő.

Nekm kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!!

2009. okt. 30. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Voltál már dokinál? Nekem azt mondta a háziorvosom,hogy mivel szoptatok még nem tud vele csinálni semmit. Lehet a rendszertelen étkezéstől,az idegességtől,és nekem a pajzsmirigyemmel is baj van. Megvárjuk,hogy ha ez utóbbi rendbe jön akkor is gond lesz-e a gyomrommal.

(1.voltam)

2009. nov. 7. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!