2-hónapos babám még mindég nem tartja erősen a fejét nagyon aggódom és a védőnő megint elküldött vizsgálatra azt mondta hogy mán rendesen kéne hogy tartsa mit gondoltok?
Előző vagyok. Ezen a linken megnézheted.
Próbáld sokat gyakran hasra tenni.
Amúgy meg nem biztos hogy ez bajt jelent, sőőőőt.
Én fiamnak is 3 hósan még úgy ingott a feje, alá kellett nyúljak még akkor is, és ha a pelenkázóról a kezénél fogva kicsit óvatosan húztam felfelé, akkor se tartotta és semmi baja nincs és nem is volt sose.
Most 2 éves
Nekem 7 hetesen mondták a kórházi kontrollon, hogy már tartania kellene. ELvittem a gyerekorvosunkhoz, aki azt mondta, hogy ha majd 4 hónaposan sem tartja, akkor megnézzük újra. Aztán pontban 3 hónaposan egyik percről a másikra kezdte el emelni a fejét, na azóta abba sem akarja hagyni! :-)
Sokat tettük mi is hasra, de amíg nem bírt kitámasztani, addig utálta...
A lányom 3 hónaposan tartotta meg a fejét, de úgy, hogy még imbolygott. Most lesz 4 hós, és még mindig nem túl stabil, de szépen tartja, emeli.
Mondjuk mi tornáztattuk is, volt hengerpárnánk, meg ülésbe felhúzás, hogy fejlődjön, mert a hason fekvést nem komálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!