Sűrűbben veszekszetek a párotokkal mióta babátok van!? Vagy csak nálunk van így? Kezdek kétségbeesni. :- (
Köszi, nálunk én vagyok a temperamentumosabb és sajnos, ami a szívemen, az a számon... :-(
Ráadásul 2 napja lázas a kislányom, alig alszok éjszaka... szóval jól kivagyok most...
Mindig valami kis hülyeségen kapunk össze. Tegnap hazajött, mondtam, hogy figyeljen a kicsire én meg megcsinálom gyorsan a vacsit. Én el is kezdtem csinálni, közben csörgött a mobilja és elvonult telefonálni munka ügyben. 1 mp alatt otthagyott a nyűgös, beteg gyerekkel és a vacsival... én meg persze utána bevágtam a durcát és ebből lett a vita. De nem volt igazam???
Gondolom fontos a párod munkája. Te meg nyűgösebb vagy, mert fáradt vagy. Szerintem természetes a "veszekedés".
Mi így élünk évek óta, és jól elvagyunk :)
Megmondom őszintén, az első 2 hét után, én megmondtam a páromnak, hogy nem csodálkozom, hogy a baba születése után sok kapcsolat tönkremegy...
Nem aludtunk, fáradtak voltunk, aggódtunk, hízik-e, eszik-e a pici rendesen, a lakás szaladt már, idő nem volt semmire, stb.
Nem hibáztatom a páromat, ő nagyon türelmes volt (az elején), én viszont egy igazi sárkány...
Mostanra viszont eléggé rossz a helyzet, már egyre jelentéktelenebb dolgokon is összeveszünk. Persze kibékülünk idővel, de néha már azon gondolkodtam, hogy összepakolom a cuccait és elküldöm.
Tanácsot adni sajnos nem tudok, de hidd el, nem vagy egyedül. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!