Mit tegyek? Kezdek kétségbeesni!
Cukros kamilla, vagy vmilyen tea, és kicsit krémes hőmérővel ha megpiszkálod, hátha elindítja az ingert.
jobbulást!
Szia.
Adj neki egy fájdalomcsillapító kúpot! Nálunk mindig beválik, ha ilyen nagy baj van. A kúp egyrészt csillapítja a fájdalmat, másrészt összetétele miatt megmozgatja a beleit. Max fél óra és rendbejön tőle.
Nekem anyósom ajánlotta először, aki 30 éve gyermekosztályon nővér.
Megint én.
A hasfájásról annyit, hogy nem mindegy nekik milyen tápszert adsz. Nálunk - és hidd el az én fiam is nem kicsit hasfájós születése óta - a milumil comfort működik. Ez kimondottan hasfájós babáknak készült. Kicsit rosszabb íze van, mint a többinek, de megeszi.
Persze, hozzászokhat, de ezt csak akkor vesd be, ha nagyon fáj neki. De a kúpos megoldás is jó ám!
De jó, hogy kijött...:-)
Mégegyszer köszönöm a segítséget! :) Sajnos semmilyen teát nem iszik meg,sem kamillát,sem édesköményt,még a vizet sem.
Nem tudtam,hogy szabad cukros kamilla teát adni neki,bár lehet azt sem inná.Remélem nem kell többet hőmérőznöm,nagyon megijedtem tegnap és nagyon sajnáltam szegényemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!