Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is depi a rajta maradt...

Más is depi a rajta maradt súlyfelesleg miatt?

Figyelt kérdés
Engem nagyon idegesít.
2009. okt. 30. 08:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ezzel nem vagy egyedül:( Én 53kg voltam a terhesség kezdetén és 68kg lettem a végére. Most vagyok 60kg, de nagyon idegesít. Most 6 hónapos a kisfiam, már tápszert kap. Lassan kezdenek a kilók leolvadni rólam, de nagyon odafigyelek mit eszem, és ha van idöm tornázok.
2009. okt. 30. 08:31
 2/3 A kérdező kommentje:
én még szoptatok..néha biciklizem,de őszintén szólva fáradt vagyok ha van időm picit lazulok,mert fel kell kicsit töltődnöm,h., ne legyek idegbeteg....
2009. okt. 30. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:
én már nem szoptatok, 3 hete kezdtem bele az 1000 kalóriás diétába, hát, van miből fogynom, de az eredmény az még mindig látszik. olyan voltam már, mint egy tehén. aztán fél éves korától már nem szoptatom a babámat, gondoltam akkor itt az idő, végülis nem folyhatok el. :D
2009. okt. 30. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!