Bocsi a kérdésért! Ha van olyan aki 20 kilot hizott a terhesség alatt, utánna kb. mennyi súlyfelesleg maradt rajta?
Szia,
én pont 20-at szedtem föl, a kh-ban 8kg ment le, a többi is azóta, most egy éves a fiam, annyi vagyok amennyivel kezdtem.
A keszeg unokatesóm 25 kilót hízott a második gyerekével. Most másfél éves a gyerkőc, unokatesóm meg vasággyal együtt 40 kiló, soványabb, mint valaha...
Én 15 kilót szedtem fel a terhesség alatt, de ebből 10 a szülés után azonnal lement rólam, 3 kiló meg az azóta eltelt 5 hét alatt ment le, ahogy összement a méhem. Már a 15 kiló is soknak számít egyeek szemében, de az én orvosom szerencsére nem cseszegetett emiatt. :-) Már belférek a szülés előtti nadrágjaimba, de a felsőimbe sajnos nem, mert 3 méretet nőttek a melleim...
Ne aggódj a 20 kiló miatt. A terhesség nem az alakformálás és a diéta ideje. Majd lemegy rólad szoptatás alatt, ne aggódj.
Szia,
a 2. válaszoló vagyok, tényleg ne aggódj, majd lemegy, a sómentes diéta azért jó, mert kevésbé tartja vissza a szervezet a vizet, ami színtén nehézzé tesz, de szülés után azonnal megkönnyebbülsz. Amúgy én nem szoptattam, csak 3 hónapig fejtem úgy napi 7x és rengeteget ettem, hogy ez a minimális ami volt megmaradjon, mégis visszaalakultam, mondjuk kellett egy év, de nem számít.
Én is pont 20 kilót szedtem fel a terhesség alatt.
65-ről indultam, és 85-tel mentem szülni.
Jelenleg 70 kiló vagyok, egy hónappal szülés után.
Azt a felesleges 5 kilót majd ledolgozom valamikor. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!