Második gyerkőcnek mikor "szabad" elkezdeni vásárolni?
Én a 18. hetet töltöttem a második babámmal és még nem vettem semmit. Jövő héten megyek a genetikai uh-ra, ha ott is minden rendben lesz, akkor majd utána.
Mivel az első baba után elég sok minden megvan, tehát kevesebb a beszerzendő, így nem éreztem eddig sürgetőnek. Illetve még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány lesz, mert ha megint lány, akkor még kevesebb új ruhára lesz pl. szükség.
Egyébként milyen jó akciókat láttál? :)
én eléghamar elkezdtem,mert az első után eladtunk mindent,nem terveztünk másodikat(bár sok mindent így is cserélni kellett volna,mert másodjára fiúnk lett)
14 hetesen vettük meg a babakocsit,jó áron volt.Ruhákat a 20.héttől akkor tudtuk meg,hogy fiú lesz.
Én hamar elkezdtem aztán elvetéltem a 11.héten :( elég borzasztó volt utána azt a pár cuccot elrakni.
Utána okosabb voltam csak félidőn túl vásároltam
még semmit nem vettem, a 22. héten tartok. majd a 30.hét körül előveszem a régi ruhákat és utána meglátom, hogy mi kell.mondjuk nekünk sok az uniszex ruhánk.
én biztonsági övterelőt nem vettem, megoldottam magamtól. de azzal is megvárnám a 12. hetet, bár én nagyon babonás vagyok
Én is 10 hetes vagyok. Még semmit nem vettünk, én olyan félidősen szeretnék neki venni egy-két dolgot, vagy amikor kiderül a neme. Sok ruhánk van, fél éves korig szinte unisex, így sok minden nem kell, csak pár új ruci. De ha már szeretnél neki venni, szerintem vegyél nyugodtan!
Én most a KIK-ben láttam cuki rugikat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!