Érdemes elkezdeni?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok és szeretnék babát! Hallottam a gynex cseppről ,de azt írták hogy azt csak akkor szedik ha redszertelen a menzeszük.Nekem mindíg rendesn megjön ,de korábban kideült hogy a petém nem nő meg akkorára amekokrára kéne ,ezért nem termékenyül meg.2013. márc. 1. 12:28
1/3 anonim válasza:
Menj orvoshoz, ne otthon kísérletezgess. Nehogy még több kárt csinálj, mint hasznot. A doki kivizsgál, és megmondja mit szedjél, vagy ne szedjél.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszöm!
2013. márc. 1. 13:04
3/3 anonim válasza:
Én használtam a gynex cseppet.Igazából nem tudom h használt e ,mert csak egy üveggel használtam el és a 4. próbálkozós hónapban sikerült a baba.Az ára meg valami horribilis.Egyébként ártani nem ártasz vele,egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!