Szerintetek mit tegyek? Nagyon szeretem de szerintem nemhelyes hogy így gondolkozik.
Nem neked kell választanod, hanem neki! Mégpedig aközött, hogy elfogad-e téged úgy, ahogy vagy, melletted áll-e abban, hogy a vágyaidat elérhesd, vagy sem.
Ha már most ennyire „uralni” akar, akkor félő, hogy később egy megkeseredett, a gyerekeivel otthon ülő, a férjétől anyagi és érzelmi függésben lévő nő válik belőled.
Szerintem nem kérdés, hogy ez jó-e, ha már most úgy érzed, hogy valami nem stimmel.
Állj ki magadért, kislány!
Én csak odáig olvastam, hogy "főiskolára sem akar engedni"..
Mi az, hogy nem akar engedni? :D Ki Ő, hogy az engedélye kelljen? Vagy hogyan gondolja az életeteket, majd Ő eltart téged életed végéig? Mert érettségivel nem fogsz túl sokat keresni..
Ilyen helyesírással manapság főiskolára lehet menni?? Ez egy vicc!! éretségi? befelyezni? Az ég szerelmére!!
A kérdésre válaszolva: ha szeret, akkor arra kíváncsi, hogy TE mit akarsz kezdeni az életeddel. Ez, amit leírtál, inkább birtoklásra vagy majomszeretetre jellemző. Jegyezzétek el egymást, ha akarjátok, akár házasodjatok is össze, ha tényleg te is akarod, de a tanulási vágyadat ne add fel egy fiú miatt se!
A szavaidból kicsit úgy érzem, hogy mondhat neked bárki bármit, bátorságod úgysem lesz változtatni. Reméled minden jól alakul majd? És mitől alakul majd jól? Várod a sült galambot.
19 évesen olyan fiatal vagy még, mondhatni gyerek. Még a végén fejet hajtasz, hozzámész, jövőre szülsz egy gyereket, aztán még egyet. Nem valósítod meg az álmaidat, nem élsz, úgy, ahogy egy 20 évesnek kéne.
Lesz egy mindenható férjed, aki majd megmondja, hova mehetsz, mit vehetsz fel, mit dolgozhatsz, mit főzz, hogyan hajtogasd a zoknijait, meg a gatyáit. Jó lesz.
Biztosan én vagyok a hü.lye, de nem tudom felfogni az agyammal, hogy jut eszébe egy 19 évesnek hozzámenni az első szerelméhez, gyereket szülni. Aztán meg néz mindenki, hogy mennyi a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!