Normális, hogy ezt érzem?
Már egy ideje próbálkozunk a babával, de eddig nem jött össze. (Bár pont most késik már 2. napja)
Szóval, gyakran olvasok itt olyat, hogy valaki akarata ellenére teherbe esett, és most azon agyal, hogy megtartsa-e vagy elvetesse.
Ilyenkor olyan elkeseredett és dühös vagyok! Ez normális?
Félre ne értsetek, nem irigylem azokat, akik így esnek teherbe, és az is az ő dolguk, hogy megtartják-e a babát, csak valahogy a helyzet zavar, hogy még az is teherbe esik, aki nem akarja, én meg... úgy szeretném, de semmi.
Éreztetek már hasonlót?
Huh de dühös voltam mindig én is!!Kb 2 év alatt jött össze első fiunk,és akkor már feljártam ide és mindig ki voltam akadva,hogy a kis tinik egy együttléttől teherbe esnek,aztán mennek abortuszra....nem tartottam igazságosnak....megértelek!
De ha ez vigasztal végül összejött nekünk a baba,már 3 éves és azóta született egy öcsije is,aki 9 hónapos, és ő elsőre sikerült,meg is lepődtünk:)
Szóval tudom,hogy ez idegesítő,de ne ezzel foglalkozz,kitartást,nektek is össze fog jönni:))
Úgy látszik nálatok nagyjából két évente jön a baba :)
Örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel.
Dé tényleg elképesztő, amikor valaki védekezés mellett, a mensese előtt/után 1-2 nappal esik teherbe, amikor elméletileg nem is lehetne, én meg bohóckodok a hőmérővel meg az ovu teszttel, és semmi!
tudom...tiszta idegesítő...én is folyton azon agyaltam, hogy miért van az,hogy más nem is akarja mégis összejön,mi meg kipróbáljuk a létező összes módszert és semmi eredmény...
Aztán végül hagytunk mindent, már nem is fájt annyira mikor elmúlt még egy hónap baba nélkül na és akkor sikerült:))
2.-al meg úgy voltunk,hogy kezdjünk el időben próbálkozni,hogy ne legyen olyan nagy a korkülönbség, erre 1 próbálkozás után sikerült:))igen,2 év van köztük, a nagy októberben lesz 3:))
Talán azért sikerült az öcsi olyan gyorsan, mert ott már tudtátok, hogy egyőtök sem meddő, és csak idő kérdése, úgyhogy nem stresszeltetek.
Ahogy olvasom az első babó is akkor jött össze, amikor már nem görcsöltél rá annyira.
Szia! Szerintem normális, hogy így érzel, nyilván nagyon nehéz, ha szeretne az ember gyereket, és sokáig nem sikerül.
De azért ha elhatalmasodna rajtad a „bezzeg ennek a kis ***nek sikerült” érzése, gondolj arra, hogy aki nem akar gyereket, és úgy lesz terhes, annak (ha normális, érző ember) legalább olyan lelkitusát jelent ez az állapot, mint neked a sajátod.
Persze, tudom, sokan felelőtlenségből esnek teherbe, és biztos van olyan nemnormális, akinek egy abortusz semmiség, azonban vannak, akik védekezés ellenére járnak így, és nem „jókedvükben” választják az abortuszt – nos, szerintem ezek a nők egész életükben ott hordozzák a lelkükben a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!