Csak én érzem ezt ellentmondásnak?
Hát ezen mosolyogtam egy jót, pedig nincs jó kedvem. Köszönöm. :)
Teljesen igazad van!
öö érdekes a lányomnak is kikentem a körmét nem egyszer oviban :-)
sőt frizuráztam is vele, meg szép ruhát stb..
most 11 éves pont nem érdekli a divat, nem sminkel - pedig nem tiltanám ha egy kis spirált felrakna :-) - farmer póló a öltözete, nem szereti a körömlakkot és imádja h rövid kocós haja van :-)
szal nem biztos h plázáscicamica lesz a gyerekből :-)
Az utolsónak teljesen igaza van, nem feltétlen lesz plázacica a gyerekből azért mert kicsin néha kifestették a körmét. De a kérdés nem is ez, hanem az hogy ha ő festi a gyereke körmét és lakkozza a haját, akkor miért zavarja az hogy egy 10-12 éves ezt csinálja???
Hát mert az emberek szeretnek másokon csámcsogni, másokat leszólni. Tudod más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát se...! Ennyi
Egy óvodás kislánynak kifesteni a körmét?? Szerintem még egy kivsit sem normális!!!
Általánosban 7. osztályosan kifestettem, matek óráról ki lettem zavarva, hogy majd akkor jöjjek vissza ha nincs rajtam.
Ne haragudjatok,,mez nem normál.
Ha a haja szép ápolt,,szép ruhák..azzal egyet értek.
De ne fessük már őket...
28+3hkm
Ugyan én már 30 vagyok, tehát más generáció, de még tisztán emlékszem, hogy amikor anyukám kilakkozta a körmét, az enyémet is kikente néha, pedig még csak kis ovis voltam. Ennek ellenére sokáig nem érdekelt a smink és a divat, igazából csak anyut akartam utánozni akkor, ennyi.
8. osztályos ballagásomkor volt először szájfénnyel kifestve a szám, és utána pedig 7 évesen kezdtem magam kifesteni szempillaspirállal, meg egy halvány szemhéjfestékkel...és ennyi maradt még a mai napig a napi sminkem...
Szóval szerintem attól, hogy néha-néha enged valaki a gyermeki kíváncsiságnak, hadd utánozza anyucit, attól még nem lesz agyonsminkelt plázacica. A csinos tiszta ruhát pedig valahol én természetesnek tartom, nem luxusnak.
De nyilván a szélsőségek nem normálisak.
Én pl most azon vagyok kiakadva, hogy láttam pár lányon, hogy hátul a combjukon olyan tetoválás van, mintha egy fűzővel lenne összehúzva a combjuk, megkötve masnival . Ez mikor lett divat?! Borzalom :(
Nah, ettől inkább félek, hogy egyszer a most még tündéri másfél éves lányom ilyen combokkal jön haza :)
teljesen más világ van mint régen :-)))
én még 18 évesen is csak egy kis spirált kentem magamra és szájfényt
ma meg maszkolva vannak a tinik
tegyék ez van
am vannak gyerekbarát víz alapú körömlakkok kicsiknek
esti fürdésnél lejön, ha egy picit jobban megdörzsölöd és ázott eleget :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!