Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én érzem ezt ellentmondás...

Csak én érzem ezt ellentmondásnak?

Figyelt kérdés
Bölcsis gyerekem van, szoktam beszélgetni az anyukákkal. Egyrészt panaszkodnak, hogy milyenek a mai fiatalok, milyen ruhába járnak, festik magukat, a hajukat stb. De ők maguk a 2 évesnek lakkozzák a körmét kezén-lábán, zselézik a haját, csinos ruhába kell lenni mindig ami nem lehet koszos. Ha egy gyerek így nő fel, akkor miért olyan furcsa hogy 10-12 évesen magassarkúban meg miniszoknyában járkál?
2013. júl. 8. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezen mosolyogtam egy jót, pedig nincs jó kedvem. Köszönöm. :)

Teljesen igazad van!

2013. júl. 8. 14:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Mikor terhesgondozáson vártam a soromra, akkor egy már előbbre haladott anyuka is ott ült a kislányával. Hát nem hittem a szemeimnek. Ki voltak zöld színnel lakkozva a körmei. :)
2013. júl. 8. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
mármint a kislánynak :D
2013. júl. 8. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
29%

öö érdekes a lányomnak is kikentem a körmét nem egyszer oviban :-)

sőt frizuráztam is vele, meg szép ruhát stb..

most 11 éves pont nem érdekli a divat, nem sminkel - pedig nem tiltanám ha egy kis spirált felrakna :-) - farmer póló a öltözete, nem szereti a körömlakkot és imádja h rövid kocós haja van :-)

szal nem biztos h plázáscicamica lesz a gyerekből :-)

2013. júl. 8. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

Az utolsónak teljesen igaza van, nem feltétlen lesz plázacica a gyerekből azért mert kicsin néha kifestették a körmét. De a kérdés nem is ez, hanem az hogy ha ő festi a gyereke körmét és lakkozza a haját, akkor miért zavarja az hogy egy 10-12 éves ezt csinálja???

Hát mert az emberek szeretnek másokon csámcsogni, másokat leszólni. Tudod más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát se...! Ennyi

2013. júl. 8. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy óvodás kislánynak kifesteni a körmét?? Szerintem még egy kivsit sem normális!!!

Általánosban 7. osztályosan kifestettem, matek óráról ki lettem zavarva, hogy majd akkor jöjjek vissza ha nincs rajtam.

Ne haragudjatok,,mez nem normál.

Ha a haja szép ápolt,,szép ruhák..azzal egyet értek.

De ne fessük már őket...

28+3hkm

2013. júl. 8. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Ugyan én már 30 vagyok, tehát más generáció, de még tisztán emlékszem, hogy amikor anyukám kilakkozta a körmét, az enyémet is kikente néha, pedig még csak kis ovis voltam. Ennek ellenére sokáig nem érdekelt a smink és a divat, igazából csak anyut akartam utánozni akkor, ennyi.

8. osztályos ballagásomkor volt először szájfénnyel kifestve a szám, és utána pedig 7 évesen kezdtem magam kifesteni szempillaspirállal, meg egy halvány szemhéjfestékkel...és ennyi maradt még a mai napig a napi sminkem...

Szóval szerintem attól, hogy néha-néha enged valaki a gyermeki kíváncsiságnak, hadd utánozza anyucit, attól még nem lesz agyonsminkelt plázacica. A csinos tiszta ruhát pedig valahol én természetesnek tartom, nem luxusnak.

De nyilván a szélsőségek nem normálisak.

Én pl most azon vagyok kiakadva, hogy láttam pár lányon, hogy hátul a combjukon olyan tetoválás van, mintha egy fűzővel lenne összehúzva a combjuk, megkötve masnival . Ez mikor lett divat?! Borzalom :(

Nah, ettől inkább félek, hogy egyszer a most még tündéri másfél éves lányom ilyen combokkal jön haza :)

2013. júl. 8. 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:
bocsi elírtam, látom, 17 évesen kezdtem festeni magam, nem 7 évesen természetesen :)
2013. júl. 8. 16:18
 9/9 anonim ***** válasza:

teljesen más világ van mint régen :-)))

én még 18 évesen is csak egy kis spirált kentem magamra és szájfényt

ma meg maszkolva vannak a tinik

tegyék ez van

am vannak gyerekbarát víz alapú körömlakkok kicsiknek

esti fürdésnél lejön, ha egy picit jobban megdörzsölöd és ázott eleget :-)

2013. júl. 8. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!