Miért érzem úgy mintha megjönne holott 30. án szokott?
Figyelt kérdés
Már mostanság görcsölgetek,nemerőssen de enyhén néha igen,olyan mintha megjönne,fura mert a vetélésem óta most2hónapja beállt 31-32napos ciklusra.És már most ilyen érzésem van.
Sűrű fehér folyásom is van.Ez pedig tán a peteérés jele?Örülnénk mert babát szeretnénk.
Előző baba a bal méhembe volt,a műtét óta mégmindig érzékeny kissé,1-2 napja meg a jobb odalon érzek kis szurkálodást,augusztus4.én mult el a havim és együtt voltunk aznap+5.én,7.énés 11.én,nemhiszem h ilyen hamar megfogant volna nemde?Pedig várjuk..
2013. aug. 14. 08:21
1/3 anonim válasza:
Nem akarlak elszomoritani lehet ez csak nalam volt igy, de en pontosan ezt ereztem mielott elveteltem. De vagy 1-masfel hetig ez ment, mindig olyan erzesem volt h most fog megjonni, pedig meg boven volt ido.
2/3 A kérdező kommentje:
Háth köszi de nemhiszem hogy most terhes lennék:):( mert mint irtam 4.ig volt meg a havim!Azóta voltunk 1ütt de ien hamar kizárt h terhes lehetnék,úgyhogy nemhiszem h azmiatt,meg nekemis volt vetélésem,semmi jelem nemvolt,csak3hétig potyáztam a korházba barnás folyással,amire azt mondták h a hematómám ürül ki,közbe meg csak nőtt és a baba egyik7ről a másikra meghalt:( úgyhogy elég szomoru..ennyit az orvosokrol+ a tudományukrol is..
2013. aug. 14. 09:00
3/3 anonim válasza:
Nem most lesz ovulációd?Nekem akkor szokott beleszúródni, görcsölgetni. Szerintem korán voltatok együtt hogy ebből baba legyen bár nem csak középidőben lehet valaki terhes az igaz..Vegyél ovulációs tesztet nekünk az első ilyen hónapban sikerült is a kisfiúnk!Mielőbbi gyermekáldást nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!