Hogyha teherbeesés sikerült az járhat derékfájással is? Mert mielött megjönne a mensim akkor nem szokott, meg szúr néha a bal petef-nél.
Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 13:03
1/10 anonim 

válasza:

Járhat,mert terhesen lazulnak az izületek,ez okoz derék,hátfájást.
Sok sikert
3/10 anonim 

válasza:

De rögtön az elején, a korai terhességben? Mitől????? most komolyan.
4/10 anonim 

válasza:

Elsőnek: ha az ízületek lazulnának az nem csak fájdogálna, hanem sikítanál... A szalagok és izmok lazulhatnak. A csontízületek szerencsére ennél jobban ki vannak találva.
5/10 anonim 

válasza:

Igen,a terhesség elején is jelentkezhet már kedves okosok!!!
Sőt a hormonális változások is okozói.
6/10 anonim 

válasza:

Utolsónak:
Én vagyok, a "most komolyan". De nem cinizáltam, valóban érdekel, mi okozhatja. Mindjárt megnézem a linket.
7/10 anonim 

válasza:

A linkben a pár napos terhesség okozta hátfájást nem látom... Valaki elárulná, mi az oka? és elnézést, hogy belekérdezek a kérdező kérdésébe.:)
8/10 anonim 

válasza:

Hormonális változások is okozhatják.és lazulnak az izületek is.Nekem később gyakran fájtak még a kezeim is.Ha nem lenne ennyire alkalmazkodó rugalmas a szervezetünk,akkor hogyan szülnénk meg?Normál esetben ha nem vagy terhes nem tágul a hüvely kb 10 cm-rt.
9/10 A kérdező kommentje:
Én még kezdö vagyok és azért kérdeztem mert mensi elött idág nekem nem szokot fájni a derekem és ugy gondoltam megkérdezem hátha tudja valaki .De remélem azért fáj ténleg mert sikerült teherbe esnem.Meg már volt egy terhességem 24 hetes korába elment és akkor fájt csak nem az elején.Köszönöm a válaszokat.Sok sikert azoknak kik probálkoznak és izgulnak.
2009. febr. 2. 18:39
10/10 anonim 

válasza:

Szia! én a múlt hónapban jártam úgy, hogy nagyon fájt a derekam mensi előtt. Azelőtt sohasem fájt. Azt hittem, lehet baba miatt, de megjött. Most is fáj a derekam, de már nem adok erre a tünetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!