Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti pelenkáztok éjszaka?

Ti pelenkáztok éjszaka?

Figyelt kérdés
Most olvastam régi kérdést, és teljesen meglepődtem, hogy nem pelenkáznak éjszaka, hanem csak etetnek. / hetes a lányom, és minden etetés előtt pelenkázok, még éjjel is. Vagy nem kellene?

2013. aug. 22. 12:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha tele a pelus, át kell pelenkázni. Ha nincs tele, és nem evett vagy ivott sokat, minden alkalommal nem muszáj.
2013. aug. 22. 12:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor pelenkáztam, ha kaki volt (talán 2-3 eset volt). Egyébként felesleges, csak teljesen felébred a gyerek. Éjszakára jó minőségű pelenkát kell ráadni és semmi baja nem lesz.
2013. aug. 22. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:

HA tele a pelenka/kakilt, akkor pelenkázok, hogyha nem és visszaalszik evés után, akkor nem. Az én fiam most 8 hetes, kb 3 hetes kora óta mérsékeltebben kakil éjjel, azóta inkább alszom én is.

A lányomat akkurátusan pelusoztam minden szopi után éjjel is, így jó sokat voltunk ébren, nehezen is aludt vissza...

Szerintem gyereke válogatja, h kell-e és milyen sűrűn.

2013. aug. 22. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem senki nem szólt hogy "hüüülye...ne pelenkázz minden alkalommal éjszaka amikor fel kel a gyerek"!!!Így ha a gyerek 4x kelt, én annyiszor átpelenkáztam, még ha full üres is volt..teljesen elmentek nekem otthonról.Aztán beszéltem egy barátnőmmel, aki körbe röhögött..rájöttem igaza van.Onnantól csak akkor pelenkáztam éjjel ha kaki volt.Komolyan 1 megváltás volt..én nem is értem hogy lehettem ennyire hülye..
2013. aug. 22. 12:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Az elején szorgosan pelenkáztam. Aztán kb 4 hónapos vol, amikor felhagytam vele.
2013. aug. 22. 12:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Az első hetekben muszáj volt, mert nem bírt ki 8-10 órát egy pelusban, meg rendszeresen be is kakilt. Kb. 6 hetes lehetett, amikor teljesen leszoktam az éjjeli pelenkázásról.
2013. aug. 22. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Én átpelenkázom mert 4 óra múlva mikor felébred, és eszik már full tele van neki a pelus , igaz hogy felébred tőle ,de nem hagyom pisiben. Mindig arra gondolok, hogy milyen szar lehet pisis nedves pelenkában aludni.
2013. aug. 22. 13:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is csak akkor,ha kaki van.9hónapos a fiam,eddig 1x fordult elő,hogy annyira bepisilt,hogy átnedvesedet a pelusa,egyébként kibirja reggelig.Igaz,ő 5 hós,kora óta átalussza az éjszakát,nem kel fel enni.Azért meg biztos nem kelteném fel a gyereket,hogy átpelenkázzam.
2013. aug. 22. 13:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha betojt, ill. ha már nagyon tele volt a pelus. Nem igazán jó, ha még ezzel is felébreszted a gyereket, de ha muszáj, akkor biza muszáj. Nálunk nem sokáig kellett, szerencsére.
2013. aug. 22. 13:56
 10/11 anonim ***** válasza:
természetesen ha felébred éjjel, akkor igen !
2013. aug. 22. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!