Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti férjetek/párotok mennyit...

A ti férjetek/párotok mennyit jár el az első babátok születése óta? És ti?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem sokat. Vagyis kettesben el szoktunk menni, de egyedül nem igazán. Ugyanakkor én egyetemen is tanulok, így amikor suli van, időnként be kellett mennem, ilyenkor anyukám vigyázott a babára. De ez is nagyon rossz volt. Ha a barátnőimmel találkozom, akkor ők a babát is látni akarják. A férjem ritkán jár el, szokott anyósomnak segíteni, ilyenkor én itthon maradok a fiunkkal, és néha eljár a barátaival. Mondjuk múltkor egy szülinapi buliba mindketten hivatalosak voltunk, így együtt mentünk.
2013. aug. 21. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyedül előtte sem igen járt el, utána sem sokat. Én azért járogattam, járok azóta is, és kettesben is megyünk, illetve a legkisebbet általában visszük magunkkal, az első óta született még kettő. :D
2013. aug. 21. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
2éves a lányunk,de ez alatt a 2év alatt én egyszer a férjem 2-3x volt el.ő céges rendezvényen volt.én akkor az egyszer a férjemmel voltam el szórakozni.Én amúgy sem tudok sehová menni,még a boltba is nehezen jutok el.
2013. aug. 21. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Előtte sem járt el csak ritkán,most sem,én azért többet jártam el,és járok el most is,vagy pedig kettesben megyünk.
2013. aug. 21. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Előtte se járt el és most sem. Max ha jön a tesója mert ők messze laknak leszaladnak az itteni kocsmába esetleg egy sörre. De sose volt az az eljárós.
2013. aug. 21. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Hála ég nen egy eljárós, haverokkal lógós!
2013. aug. 21. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Két hobbija van, ami heti szinten kb. 2-3 órát vesz el. De én is járok edzeni, heti kétszer másfél órát!

Eljárni általában kettesben szoktunk, mert a legtöbb barátunk már házaspár és úgy jön ki a lépés, de most nyáron azért egy-két alkalommal elmentünk külön is a barátokkal, barátnőkkel meginni egy italt!

2013. aug. 22. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!