Hogy működik a vizit szülés után a kórházban?
Figyelt kérdés
Régen voltam már kórházban (gyerekként), akkor a "nagyvizit" annyiból állt, hogy körbe jártak a dokik, megkérdezték hogy vagyunk, rápillantottak a lázlapra és mentek is tovább. Ha vizsgálatra volt szükség, akkor külön be kellett menni egy vizsgálóba később. Most is így működik ez a szülészeten, vagy ott a szobában ránéznek a gátsebre/császáros sebre, megnyomkodják a hasat vagy csinálnak bármit? Mert csak megnyugtatóbb, ha ránéznek az emberre, hogy minden rendben van-e. És ha csinálnak, akkor a fogadott orvos, vagy aki éppen "ráér"? Tudom, hogy hülye kérdések, de tényleg nem voltam 20 éve hála istennek kórházban.2013. aug. 20. 14:01
11/12 anonim válasza:
Anyámborogass. Hogy az én véres bugyimba senki nem fog belenézegetni rajtam kívül, ha nem élethalál kérdés, az tuttttti.
12/12 anonim válasza:
Júj, olyan is van, hogy az első kakit meg kell mutatni? :O Az durva...
Nekünk nem kellett, csak mondani, hogy sikerült-e. Mondjuk a 3 szobatársamból 2 hazudott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!