Szülés után mit néznek amikor vizit van?
Szia. Semmit! Megkérdezik, hogy volt-e széklet, volt-e lázad, hogy érzed magad. De ne gondolj arra, hogy egy mondatnál többet is mondhatsz. Ha van fogadott orvosod, akkor esetleg ő vizit előtt vagy után benéz hozzád, de én nem azt tapasztaltam, hogy annyival több figyelmet kapna akinek volt fogadott orvosa. Ha szülés után a második napon nincs székleted, akkor adnak hashajtót.
Akinek volt fogadott orvosa, azt hazaindulás előtt behívta egy vizsgálatra a szobájába. Na, akkor kell a borítékot odaadni. Akinek nincs orvosa, azt nem is vizsgálták meg, csak majd a 6 hetes kontrollon.
Üdv, 4 hónapos kislány anyukája
Nekem minden alkalommal megvizsgálták a hasam,hogy renben rendeződnek-e vissza a dolgok odabenn.
Nem volt fájdalmas,de mégcsak kellemetlen sem!
Nálam semmit. Megkérdezték van e lázam, volt e székletem, hogy érzem magam! Aztán távoztak.
Nálam ennyi. Amikor utolsó nap jöttem el a kórházból akkor nézett rám a doki.
megkérdezték minden rendben van-e, hogy vagyok? Széklet volt-e? Megnyomkodják a hasat, hogy szépen húzódik *e vissza a méh. Ha nem, adnak szurit asszem. Nálam nem volt gond. Mielőtt hazamész kiszedik a varratokat.
11 hetes kisfiú anyukája
Jól vagy-e, szédülsz-e, volt-e széleted, iszol-e eleget és pisilsz -e gyakran
És nekem mindig megnézték a hasam is, hogy húzódik-e vissza rendesen, és kaptam méhösszehúzó injekciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!