Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol vannak ilyen oldalak,...

Hol vannak ilyen oldalak, ilyen emberek? 3 gyereket és 2 keresztfiamat nevelem. Gyedet kapok, férjem dolgozik,2 fiú nem hivatalosan van nálam.

Figyelt kérdés

Vannak jó érzésű emberek akik segítenének?Nem pénz kell!!!

Tartós élelmiszer,mosószerek,ilyenek.Önkormányzat nem ad,segély szervezetek csak ruhát,de az van mert férjem munkatársai nekünk adják.Nagyon rossz anyagi helyzetben vagyunk,de a lakást fizetni kell...Próbáltuk eladni,kisebbre cserélni,nem sikerült.Van olyan apróhirdetési oldal ahol lehet segítséget kérni?Vannak olyan emberek akik segítenének?

2009. okt. 28. 22:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nővéremről van szó...Elvileg 3 napot lennének itt,3-at otthon mert így dolgozik a tesóm.Gyakorlatilag azon a 3 napon is mindig talál pasiznivalót,hogy ne kelljen velük lenni.Felvetettem neki én is a családi kérdést,de mérgesen azt kérdezte akkor ő miből él meg.

Ha meg nem tetszik nekem nem hozza ide,viszi az alkoholista anyósához!

Azt meg nem akarom,inkább szegénykedek tovább!!!

2009. okt. 31. 19:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor jelentsd be a gyerekeit hozzátok ideiglenes lakcímre és máris nagyon sok mindere jogosultak vagytok. Önkormányzati segély, krízisalap, gázártámogatás, ha azzal fűtötök. Én ezt azért tuti meglépném
2009. nov. 3. 12:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsónak:a gyerekeket CSAK az anyjukkal közös lakcímre lehet bejelenteni.
2009. nov. 4. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!