Hol vannak ilyen oldalak, ilyen emberek? 3 gyereket és 2 keresztfiamat nevelem. Gyedet kapok, férjem dolgozik,2 fiú nem hivatalosan van nálam.
Vannak jó érzésű emberek akik segítenének?Nem pénz kell!!!
Tartós élelmiszer,mosószerek,ilyenek.Önkormányzat nem ad,segély szervezetek csak ruhát,de az van mert férjem munkatársai nekünk adják.Nagyon rossz anyagi helyzetben vagyunk,de a lakást fizetni kell...Próbáltuk eladni,kisebbre cserélni,nem sikerült.Van olyan apróhirdetési oldal ahol lehet segítséget kérni?Vannak olyan emberek akik segítenének?
Szia!
Kicsit keresgéltem neked és ezt találtam.
Sajnos többre nem akadtam, de írd be a google-be a megyét ahol laktok és hogy rászorulók segélyezése, hátha Te többet találsz.
Ez olyan borzasztó, és hogyhogy az önkormányzat nem ad? Pedig tuti ők is osztanak eu-s élelmiszersegélyt. Anyósom önkormányzatnál dolgozik és ők is odztanak, csak az a szomorú, hogy a felét hazahordják, így a nagy része el sem jut a rászorulókhoz. Undorító!!!!
A két keresztgyereket nem tudjátok gyámság alá venni, így ő utánuk is járna támogatás.
Utolsó vagyok.
Még eszembe jutott, hogy a krízisalapra nem vagytok jogosultak? Vagy már próbáltátok, hátha onna is kapnátok valamennyit.
Krizisalapból nem kapunk,önkormányzattól semmit.
Mondják mit akarunk,mindkettőnknek van munkája.
2 keresztfiamról nem mond le az anyjuk,nem akarok viszályt.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Keresd meg a helyi családsegítőt,ha mást nem,tanácsot tudnak adni.Csatlakozz a nagycsaládosok egyesületéhez,ők szoktak kapni ilyen adományokat,amit kiosztanak a tagok között.Máltai szeretetszolgálatot is megkeresheted akár e-mailben is.
A neten való segítségkéréssel az a baj,h nagyon sokan lehúzásra használják,és elfogyott az emberek bizalma.Én sem fogok többet ismeretlen embereknek segíteni,ha van valami felajánlani valóm,megkeresem a védőnőt,ő tudja ki az aki valóban rászorul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!