Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol vannak ilyen oldalak,...

Hol vannak ilyen oldalak, ilyen emberek? 3 gyereket és 2 keresztfiamat nevelem. Gyedet kapok, férjem dolgozik,2 fiú nem hivatalosan van nálam.

Figyelt kérdés

Vannak jó érzésű emberek akik segítenének?Nem pénz kell!!!

Tartós élelmiszer,mosószerek,ilyenek.Önkormányzat nem ad,segély szervezetek csak ruhát,de az van mert férjem munkatársai nekünk adják.Nagyon rossz anyagi helyzetben vagyunk,de a lakást fizetni kell...Próbáltuk eladni,kisebbre cserélni,nem sikerült.Van olyan apróhirdetési oldal ahol lehet segítséget kérni?Vannak olyan emberek akik segítenének?

2009. okt. 28. 22:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
www.nlc.hu (itt érdemes nyitni egy topikot, de készülj fel, hogy sok támadás is fog érni, viszont sok segítőkész emberke is van itt).
2009. okt. 28. 23:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Én ilyen oldlat nem tudok, de megfogalmazhatnál egy körlevelet és azt e-mail-en elküldhetnéd az ismerősöknek, aztán azok meg küldjlk tovább. Mindenki minimum 20 embernek el tudja küldeni.
2009. okt. 29. 09:27
 3/13 anonim ***** válasza:
szivesseg.net
2009. okt. 29. 12:32
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Kicsit keresgéltem neked és ezt találtam.

[link]

Sajnos többre nem akadtam, de írd be a google-be a megyét ahol laktok és hogy rászorulók segélyezése, hátha Te többet találsz.

Ez olyan borzasztó, és hogyhogy az önkormányzat nem ad? Pedig tuti ők is osztanak eu-s élelmiszersegélyt. Anyósom önkormányzatnál dolgozik és ők is odztanak, csak az a szomorú, hogy a felét hazahordják, így a nagy része el sem jut a rászorulókhoz. Undorító!!!!

A két keresztgyereket nem tudjátok gyámság alá venni, így ő utánuk is járna támogatás.

2009. okt. 29. 14:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Még eszembe jutott, hogy a krízisalapra nem vagytok jogosultak? Vagy már próbáltátok, hátha onna is kapnátok valamennyit.

2009. okt. 29. 14:20
 6/13 A kérdező kommentje:

Krizisalapból nem kapunk,önkormányzattól semmit.

Mondják mit akarunk,mindkettőnknek van munkája.

2 keresztfiamról nem mond le az anyjuk,nem akarok viszályt.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2009. okt. 29. 17:14
 7/13 anonim ***** válasza:

Keresd meg a helyi családsegítőt,ha mást nem,tanácsot tudnak adni.Csatlakozz a nagycsaládosok egyesületéhez,ők szoktak kapni ilyen adományokat,amit kiosztanak a tagok között.Máltai szeretetszolgálatot is megkeresheted akár e-mailben is.

A neten való segítségkéréssel az a baj,h nagyon sokan lehúzásra használják,és elfogyott az emberek bizalma.Én sem fogok többet ismeretlen embereknek segíteni,ha van valami felajánlani valóm,megkeresem a védőnőt,ő tudja ki az aki valóban rászorul.

2009. okt. 31. 09:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok még egyszer.Csak annyit akarok még írni,h a különböző segélyek elbírálása nem történhet úgyh,h a tisztviselő szerint mit akartok,van munkátok.Annak konkrét feltételei vannak,ha annak megfeleltek,akkor jár.Meg kell próbálni a rendszeres gyermekvédelmi támogatást,a rendkívüli gyermekvédelmi támogatást,krízissegélyt.Netről letölthetők a kitöltendő nyomtatványok,minden le van írva benne,az is,milyen iratok kellenek hozzá.
2009. okt. 31. 10:05
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Mivel csak 5-en vagyunk hivatalosan a családban és a jövedelmünk meghaladja a segélyhez szükséges összeget 400Ft.-al és a munkánk is megmaradt(szerencsére!!!!!!)nem kaphatunk semmit mivel a +2 főt nem nézik és kiadásokat sem.Pedig a hitelünk majd 2x lett,több vizet,villanyt kell fizetnem és anyukámat hiába ápolom(agysorvadásos lett)nem hozzánk van bejelentve,hozzá mindennap mennem kell busszal....Köszönöm a válaszokat,ha valakinek van még ötlete szívesen meghallgatom...
2009. okt. 31. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Azt nem lehet valahogy megoldani,h legalább a családi pótlékot megkapjátok a két gyerek után?Mert ha jól értem,papíron az anyjukkal vannak,aki megkap utánuk mindent.Anyukával nem lehet ebben megegyezni?Mert azért az nonszensz állapot,h ti nevelitek őket,de ezalatt teljesen elszegényedtek emiatt.
2009. okt. 31. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!