Kinek mennyit segített az anyósa, miután megszületett a babátok?
Amikor nálunk megszületett a baba,visszautasítottam anyut,hogy nehogy megsértődjön az anyósom.
Egy háztartásban laktunk,talán tényleg kínos is lett volna.Viszont az anyósom nem segített,illetve csak a gyerek körüli teendőket csinálta volna.Nem hagytam,így hátat fordított.Most külön lakunk-tetőtérben,és így jobb a helyzet.Fiam 3,5 éves,és most várjuk a tesót.Már kértem anyut,hogy jöjjön,ha tud.Így már más szerintem,hisz saját lakásban vagyunk.Bár anyós is sokat változott.Majd meglátjuk,mennyire tudunk mi felnőttek együtt működni.
Ha azt veszem észre,hogy mindenki csak észt oszt,akkor mindenkit hazaküldök...
Nekem sem segített, csak jött minden nap kétszer, hogy na van már tej? Na evett a gyerek? Na él még? Az őrületbe kergetett. Naná, hogy nem volt tej.
Most meg elvárná, hogy én vigyem hozzá a babát, mikor 4 megállónyira lakik. Bezzeg a szüleim az ország túl feléről hetente jönnek babát látogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!