Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek mennyit segített az...

Kinek mennyit segített az anyósa, miután megszületett a babátok?

Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert nekem semmit. De még csak 1 teát sem főzött, vagy azt sem kérdezte, hogy bírom-e egyedül? (Édesanyám meghalt, mikor 5 hónapos terhes voltam). Most, meg hogy már 7,5hónapos a kisfiam és egy kis tünemény:)) úgy csinál, mintha az ő gyereke lenne. Én meg egy szerencsétlen béna lennék.Persze segíteni most sem semmit, csak osztja az észt. Szerencsére jó távol lakunk tőle, de elvárná, hogy naponta keressük és mutogassuk neki a babánkat Skype-on.
2009. okt. 28. 15:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nálunk megszületett a baba,visszautasítottam anyut,hogy nehogy megsértődjön az anyósom.

Egy háztartásban laktunk,talán tényleg kínos is lett volna.Viszont az anyósom nem segített,illetve csak a gyerek körüli teendőket csinálta volna.Nem hagytam,így hátat fordított.Most külön lakunk-tetőtérben,és így jobb a helyzet.Fiam 3,5 éves,és most várjuk a tesót.Már kértem anyut,hogy jöjjön,ha tud.Így már más szerintem,hisz saját lakásban vagyunk.Bár anyós is sokat változott.Majd meglátjuk,mennyire tudunk mi felnőttek együtt működni.

Ha azt veszem észre,hogy mindenki csak észt oszt,akkor mindenkit hazaküldök...

2009. okt. 29. 10:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Én a baba születése előtt kikötöttem, hogy nem kell segítség, mert tudtam, hogy csak veszekedés lenne belőle. Ha összeveszem az anyósommal,akkor a párommal is, inkább bevállaltam a nehézségeket, csakhogy megőrizzem a családi békét. Aztán egy tündéri kilányom született és nem is kellet segítség, mindennel boldogultam.
2009. okt. 29. 10:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem sem segített, csak jött minden nap kétszer, hogy na van már tej? Na evett a gyerek? Na él még? Az őrületbe kergetett. Naná, hogy nem volt tej.

Most meg elvárná, hogy én vigyem hozzá a babát, mikor 4 megállónyira lakik. Bezzeg a szüleim az ország túl feléről hetente jönnek babát látogatni!

2009. okt. 29. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!