Anyukák, szerintetek mi a legidegesítőbb, legpocsékabb mese?
Amitől már fogod a fejed, mikor meghallod pl. a főcímdalt..:)
Sok agyszüleményt készül mese gyanánt..:)
Elmo világa. A kisfiam szereti, én agylágyulást kapok tőle. :) A másik a Disney-n megy, Mickey egeres mese, a címét sajnos nem tudom. Szörnyű hangja van az egérnek, a fejem is megfájdul tőle.
Azt kifejthetné valaki, hogy mi olyan borzalmas a Bogyó és Babócában? A kisfiam szereti, és szerintem is aranyos. A figurák szerintem kifejezetten kedvesek, a rajzok szépek. Pogány Judit pedig egyenesen zseniális, szerintem... Ha már Bartos Erikánál tartunk, akkor ami szörnyű, az az Anna, Peti és Gergő. Sajnos a kisfiam ezt is szereti, így kénytelen vagyok olvasni.
Amivel még nehezen barátkoztam meg az a Kis herceg (mese a minimaxon), de fiam ezt is szereti, így néztük. Ha sokat nézi az ember, nem is olyan rossz. :) De szeretjük még a Sam, a tűzoltót, Postás Patet, Bob a mestert.
A chuggington-tól és a Thomastól kiver a víz, de a fiam azt is szereti.
Egyet értek a korábbi válaszlóval abban, hogy sok olyan régi mese van, ami nem is annyira jó. Én sem szerettem gyerekként sem a Mekk mestert, a Pom Pomot, a Kockásfülü nyulat. De szerettem a Nils Holgersont, a Tom és Jerryt, a Hupikék Törpikéket.
Van az új lego friends mese
Nem a régire a mesés meg a rége bi 3Ds hanem ez az új 2018-as rémes
Teletebik
Dóra a felfedező hyeség
Egyszer kiskoromban ,kérdezte melyik jelenet tesztett a legjobban?
-amikor tortát kaptunk!
-az gényleg jó volt
Nekem az a rész tetszett anikor torrtát kaptunk
Csináljatok igy csináljatok ugy😠
Varjudombi mesék flee
Én az elmótól régen féltem
Én szerintem a winx club túl modern
Lányom szereti
Én félek az elmotól meg ilyen összes báb-os izétől
Bábfóbiám van😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!