Milyen meséket engedtek nézni 5 évnél kisebb gyermekednek?
Én csak a minimaxot és az M2-t engedem nézni hamarosan 5 éves fiamnak és 2 éves lányomnak. Fiam kedvence a Mia és én, illetve a Transzformers mentő botok. Kislányomnál abszolút favorit a Thomas. Szeretik még a Nils Holgersont, Maya a méhecskét.
DVD-t szoktak még nézni, ezek vannak: Thomas, Kisvakond, Franklin, Bogyó és Babóca, Calliou (ezt nagyon szeretik), Chaggington.
1 évesen kezdte el nézni a tv-t, ment a ToyStory, s azt vettem észre, meredten nézi a képernyőt, végig nézte az egéSzet a Disney tv-n.
Letöltöttem neki az összes részét:)
Rákövetkező héten a szörny Rt.-t adták, azt is végig nézte:)
Majd a mickey egér játazótere, kis einsteinek amit nézett, szóval Disney tv. Eztán költöztünk, nem volt mese csatorna, caak amit letöltöttem, gyerek dalok és mondókák, s jöttek a klasszikusok, Hófehérke, 101 kiskutya, Kishableány, Dumbo....Huoikék törpikék..
Majd a boltban meglátta a DVD-két 3 évesen a boltban, mindig vettünk egyet, Eperke. My little pony.
Most 4 éves, Alvin és a mókusok, HupikékTörpikék törörpikék a film verzió.
Van Minimaxunk most, azt nézi.
4 éves lány
A kisfiam 3 éves, egyáltalán nem néz tv-t, viszont rengeteg dvd-nk van. A tv-re kódot tettünk, nem tudja bekapcsolni, dvd-t viszont tud magának választani a kis polcáról és azt szívesen cseréli.
Kétnyelvűek vagyunk, magyarul most a Kiskirálylány, Kisvakond, Süsü és Noddy a menő
Angolul a Thomas, Chuggington, Peppa pig, Fimbles, Fireman Sam és a Disney magic englisch sorozat, illetve Noddy is angolul
Azért örülök a dvd-s megoldásnak, mert így legalább nem nézi válogatás nélkül a műsorokat, nincs reklám és az elérhető dvd-ken keresztül azért én is tudom formálni a választékot, nem azt nézi, ami a tv-ből folyik :)
Időnként nézünk természetfilmeket is (azt is lemezről)- főleg egy bizonyos állat miatt kéri pl. tigris vagy krokodil (ez a kedvenc állat :))
Jó lenne, ha egy darabig ez még így maradna.
Már beszereztünk Postman Pat, Spot, Disney klasszikusokat, Jégkorszakokat, Madagaszkárt, az Egyszer volt egy ember sorozatot és a Mitől működiket stb.- de ezeket még nem nézi, még nem érdekli.
Egy pár évre el vagyunk látva filmekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!