Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, szerintetek mi a...

Anyukák, szerintetek mi a legidegesítőbb, legpocsékabb mese?

Figyelt kérdés

Amitől már fogod a fejed, mikor meghallod pl. a főcímdalt..:)

Sok agyszüleményt készül mese gyanánt..:)

2013. aug. 16. 12:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
A Bogyó és Babócában a mesélőt úgy hívják, hogy Pogány Judit. Vuk hangjaként is idegesített?
2013. aug. 16. 13:37
 12/30 gabszem ***** válasza:
ááááááá a Minimentők, égnekáll a hajam tőle! M2-t nézzük, nagyon jó mesék vannak rajta. Csak a Mumin-t utálom, az egy baromság. Sok magyar mese van rajta. plusz másfél évesem odavan a Postás Pat-ért, egész nap dudolássza a dallamát :)
2013. aug. 16. 13:43
 13/30 anonim ***** válasza:
Csatlakozom,a Minimentők.Hát a hideg is kiráz tőle.
2013. aug. 16. 13:51
 14/30 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es válaszoló. Az az Osvald című műremek, és én is utálom. Főleg amikor énekel. A hideg is kiráz, ha csak rágondolok. Minimentők szintén, a kac kac kócókat meg csak egyszer láttam, de az is bőven sok volt. Mi is M2-t nézünk leginkább.
2013. aug. 16. 13:55
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy lepontoztok, de én gyerekkoromban sem szerettem a Kukori és Kotkodát, Mekk Mestert, olyan hülye zenéjük volt, meg maga a mese sem volt jó (persze a napi 1 mesével vagy megnéztem ezeket, vagy nem volt semmi). Pompomot sem szerettem, mert elhisszem, hogy Sajdik nagy művész, de meseként kriksz-kraksz az egész. Alig lehet felismerni valamelyik szereplőt, hogy mi az. Radírorrú gumimanó és társai??? A kockásfülű nyulat sem szerettem, mert néma volt, plusz nem tartom jó ötletnek ezt a "repül a nyúl a háztetőről" dologot. És kisfiam sem szereti ezeket, pedig nem mondtam neki, hogy ne szeresse:) Van még valami oltári hülyeség, Mumin? Az ilyeneket nem szeretem, amiben felismerhetetlen alakok vannak, amire már első szóban sem tudnám mondani, hogy "gyere, itt van a ...tv-ben". De mi? Se nem ember, se nem állat, se nem vonat. Amit viszont szerettem gyerekkoromban és szerintem most is szeretnék a gyerekek, Futrinka utca, Dörmögőék kalandjai. Gyerekkoromban szerettem a Magyar népmeséket, de most nagyon nem tetszenek. OK, hogy nagyobb gyerekeknek való, meg népmese, meg hagyomány, meg szimbólumok, stb, de mind tele ördöggel, sárkánnyal, "elviszem a gyereked", "elvisz az ördög", "megátkoz a boszorkány", "szegénylegénynek nincs még kenyere sem" stb sztorik. Egyébként Mickey Mouse Club House, Postás Pat, az abszolút kedvenc, és ezeket én is szeretem. Kipper, Miss BG is aranyos.
2013. aug. 16. 13:59
 16/30 anonim ***** válasza:
50%

Azért azoktól, akiket "az összes mai mese" irritál, megkérdezném, hogy mennyivel rosszabb egy Eperke vagy Tűzoltó Sam mondjuk a Gondos bocsoknál vagy az Én kicsi pónimnál, amik a mi időnkben mentek? Elhiszem, hogy vannak szörnyű mai mesék, mondjuk nincs mesecsatornánk, így nem igazán vagyok képben velük, de vannak nagyon jók ma is, nem hiszem, hogy érdemes lenne lehúzni az összeset.

Na de hogy a kérdésedre válaszoljak: én a Caillou-t nem szeretem. Engedem a kisfiamnak, hogy nézze, mert nem erőszakos, nem is bugyuta, de idegesítő, amilyen didaktikus.

2013. aug. 16. 14:04
 17/30 anonim ***** válasza:
33%
Az én időmben nem Gondos Bocsok mentek hanem Pompom :) És összehasonlítva a Pompomot a Transformersszel, ég és föld a különbség. Bár nekem a Mátyás Király a kedvesncem meg a Magyar népmeség. Egy napon nem lehet említeni Tűzoltó Sammel.
2013. aug. 16. 14:15
 18/30 anonim ***** válasza:
46%

A 11. hozzászólónak: elnézést, rosszul fogalmaztam. Nem, sőt, Pogány Juditot egyébként csípem. Kár, hogy valamiért ilyen borzalmas stílusban kell a Bogyó és babócában beszélnie.

Ebből is látszik, hogy jó színésznő, mert elő bírja adni ezt a borzalmat is. :)

2013. aug. 16. 14:27
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Pompom vs. Transformers, OK, Pompom a nyerő. De Pompom vs. Postás Pat, 100-szor inkább az utóbbi. Mátyás király vs. Sam a tűzoltó, szerintem nem egy korosztály. Sam való egy 2,5-3 évesnek. Mátyás királyt (gondolom) egy 12 éves éves is megnézi.
2013. aug. 16. 15:04
 20/30 anonim ***** válasza:
16-osnak üzenem (10es vagyok), hogy nem az összes mai, de a zöme...:) Pl a mostani én kicsi pónimat össze se lehet az eredetivel hasonlítani. A cartoon networkon pl rengeteg borzasztó mese is fut a jó mesék mellet, nem is tudom a címüket. De van rajta Tom és Jerry is, azt még mindig szeretem annak ellenére, hogy most már látom benne az agressziót is, ami gyerekként anno nem tűnt fel :)
2013. aug. 16. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!