Szerintetek az árt egy gyereknek ha néha "rácsapnak" (kezére fenekére). FIGYELEM! NEM AZ? HA MEGVERIK!
Nekem még csak másfél éves a kisfiam, természetesen soha nem ütöttem meg, szerintem egy ilyen pici gyereket, babát soha semmiért nem szabad fizikai fenyítésben részesíteni.
Az a célom, hogy a későbbiekben sem legyen szükség rá. De persze nem tudhatom előre, hogy mi lesz. De azon vagyok, hogy értsen a szép szóból is, és hogy megértse, hogy mit miért nem szabad, és nem azért viselkedik jól, mert fél tőlem vagy a pofonjaimtól, hanem mert érti, tudja, hogy mi a jó és a rossz.
Engem sokszor felpofozott anyám, persze szerinte nevelési célzattal, de ez nálam soha nem érte el a célját. A pofonok után nem az történt, hogy elgondolkoztam a viselt dolgaimon, egyszerűen csak haragudtam anyámra, vagy féltem tőle. Nem szeretném, ha az én gyerekem is így érezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!