Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vennél emeletes ágyat egy 3,5...

Vennél emeletes ágyat egy 3,5 éves és egy 17 hónapos gyereknek?

Figyelt kérdés

Nem túl kicsik még hozzá?

Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi, akinek a gyerekének emeletes ágya van.

2013. aug. 3. 22:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha egyneműek, akkor simán!:) Viszont előre megbeszélném a nagyobbal, hogy neki bizony felül kell aludnia. Ha belemegy, vennék.:)
2013. aug. 3. 22:14
 2/15 anonim ***** válasza:

Nem, az emeletes ágy igen veszélyes lehet.

A húgoméknál a nagyobbik (akkor 10 éves) gyerek több hétre kórházba került, mert éjjel rosszat álmodott, felijedt és félálomban lelépett az ágyról - csak az volt a baj, hogy a felsö ágy volt az övé.

Agyrázkódás, koponyarepedés, meg kartörés volt az eredmény.

A sebészeten az orvos azt mondta, hogy a legszivesebben betilttatná az emeletes ágyakat, mert majd minden héten hoznak be egy gyereket, aki leesett róla. A legtöbbször csak kisebb baj lesz belöle, de volt egy olyan esete is, hogy a gyerek nyaktól lefelé megbénult.

2013. aug. 3. 22:20
 3/15 A kérdező kommentje:

Igen, mind a ketten fiúk.

Csak az a baj, hogy a nagyobbik fiam éjjel általában felkel és átjön hozzánk, hogy leesett a macija, takarjam be... és attól félek, hogy a sötétben esetleg leesik.

Szívesebben vennék a kicsinek is sima ágyat, viszont akkor sokkal kevesebb hely maradna a szobában. Az emeletes ágy jobban elférne.

Nem tudom mit tegyek!

2013. aug. 3. 22:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A 3,5 évesnek nem korai, viszont a picinek talán még igen.

A mi gyerekeink pontosan egy évvel voltak idősebbek, amikor lecseréltük az ágyaikat.

Nagyon szeretik, a nagy fiam fenn alszik, a kislányom lenn. Még nem estek le róla. Ilyen, itt vettük.

[link]

2013. aug. 3. 22:26
 5/15 A kérdező kommentje:

Jézusom, most olvasom, hogy mit írt a második.

Azt hiszem nem akarok emeletes ágyat venni. Ez nagyon szörnyű!

2013. aug. 3. 22:27
 6/15 anonim ***** válasza:

Nézd, tesóméknál ilyen volt a gyerekeknek, nappalra betolták az alsó részt.

[link]

2013. aug. 3. 22:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. aug. 3. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:

szerintem a kicsi még kicsi hozzá,nekünk ilyen van

[link] az alja nem látszik de kihúzható az alsó szint,masszív darab nagyon jó minőségű, csak nagyon drága

2013. aug. 3. 22:38
 9/15 anonim ***** válasza:
előszöris még kicsik hozzá. 3,5 fél éves gyerek még csetlik botlik, simán leeshet ahogy jön megy, én nem is engedném egyedül le föl mászni egy emeletes ágyon, ahogy gondolom Te sem hagyod egy mászókánál magára. Igy meg hogy átegy hozzátok éjszaka végképp rossz ötlet. veszélyes lenne. Késöbb ha már 6-8 évesek simán elhet de ennyi idősen még nem.
2013. aug. 3. 22:52
 10/15 A kérdező kommentje:

Igen, legbelül én is úgy gondoltam, hogy jobb lenne nekik még a rendes ágy. Most meg pláne meggyőztetek, már csak a férjemet kell meggyőzni! :)

Köszönöm szépen mindenkinek.

2013. aug. 3. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!