Vennél emeletes ágyat egy 3,5 éves és egy 17 hónapos gyereknek?
Nem túl kicsik még hozzá?
Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi, akinek a gyerekének emeletes ágya van.
Nem, az emeletes ágy igen veszélyes lehet.
A húgoméknál a nagyobbik (akkor 10 éves) gyerek több hétre kórházba került, mert éjjel rosszat álmodott, felijedt és félálomban lelépett az ágyról - csak az volt a baj, hogy a felsö ágy volt az övé.
Agyrázkódás, koponyarepedés, meg kartörés volt az eredmény.
A sebészeten az orvos azt mondta, hogy a legszivesebben betilttatná az emeletes ágyakat, mert majd minden héten hoznak be egy gyereket, aki leesett róla. A legtöbbször csak kisebb baj lesz belöle, de volt egy olyan esete is, hogy a gyerek nyaktól lefelé megbénult.
Igen, mind a ketten fiúk.
Csak az a baj, hogy a nagyobbik fiam éjjel általában felkel és átjön hozzánk, hogy leesett a macija, takarjam be... és attól félek, hogy a sötétben esetleg leesik.
Szívesebben vennék a kicsinek is sima ágyat, viszont akkor sokkal kevesebb hely maradna a szobában. Az emeletes ágy jobban elférne.
Nem tudom mit tegyek!
A 3,5 évesnek nem korai, viszont a picinek talán még igen.
A mi gyerekeink pontosan egy évvel voltak idősebbek, amikor lecseréltük az ágyaikat.
Nagyon szeretik, a nagy fiam fenn alszik, a kislányom lenn. Még nem estek le róla. Ilyen, itt vettük.
Jézusom, most olvasom, hogy mit írt a második.
Azt hiszem nem akarok emeletes ágyat venni. Ez nagyon szörnyű!
szerintem a kicsi még kicsi hozzá,nekünk ilyen van
[link] az alja nem látszik de kihúzható az alsó szint,masszív darab nagyon jó minőségű, csak nagyon drága
Igen, legbelül én is úgy gondoltam, hogy jobb lenne nekik még a rendes ágy. Most meg pláne meggyőztetek, már csak a férjemet kell meggyőzni! :)
Köszönöm szépen mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!