Vennél emeletes ágyat egy 3,5 éves és egy 17 hónapos gyereknek?
Figyelt kérdés
Nem túl kicsik még hozzá?
Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi, akinek a gyerekének emeletes ágya van.
2013. aug. 3. 22:12
11/15 anonim válasza:
Amit a 6. írt, jó megoldás, ha kevés a hely, és nem veszélyes. Nekem tetszik!
12/15 anonim válasza:
Én biztos nem vennék, gyerekkoromban nekünk is volt és én is leestem róla! Már nem tudom hogyan, azt hiszem egyszerűen alacsony volt a korlát és "átgurultam" fölötte, de nem biztos. Inkább legyen kevesebb hely de ne legyenek veszélyben a gyerekek. 3,5 évest még tutira nem altatnék fent, elvileg még csak nemrég kerülhetett ki a rácsos ágyból, nem? Max másfél éve. Legalábbis az én lányom már kettő is elmúlt és még rácsosban alszik, a barátnőm fia pedig három éves és szintén rácsosban alszik. Ezek után baromi nagy váltás az emeletes ágy.
13/15 A kérdező kommentje:
A nagyfiam 16 hónaposan kimászott a rácsos ágyból, így ő akkor kapott rendes ágyat leesésgátlóval, azóta abban alszik.
Azért kell most ezen gondolkodnunk, mert januárra várom a 3. gyerekünket és nem sok értelme van venni még egy rácsos ágyat, akkor inkább vennénk a középsőnek is egy rendes ágyat, vagy ugye felmerült az emeles ágy. De most már semmiképpen nem akarok emeleteset venni.
Érdekes, amikor gyerekek voltunk, a húgommal mindig szerettünk volna egy emeletes ágyat, de soha nem kaptunk. Talán jobb is.
2013. aug. 4. 14:20
14/15 anonim válasza:
Nálunk apa épp most építi a galériás ágyat a gyerekeknek. 3.5 éves a nagy, a picit szeptemberre várjuk, ő alatta fog kiságyban aludni. Plafonig rácsozva lesz, lépcső mellett korlát. Ő nem mászkál át, de eleinte ott fogok aludni, hogy figyeljem. Nagyon kicsi a lakás, máshogy el se férnénk. Az egyik Anna, Peti, Gergő könyvből vettük az ötletet.
15/15 A kérdező kommentje:
Az a könyv nekünk is megvan. :)
Jó ötlet, ha nem lehet máshogy megoldani. Neked kitartást így az utolsó hetekre.
2013. aug. 5. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!