Hogy dolgozod/tad fel, éled meg ezt? (nem tragédia)
Vagyis azt,hogy a második babád is ugyanolyan nemű,mint az első.
én az 1.babámmal is nagyon lányt vártam,kiderült fiú-onnantól nem cseréltem volna lányra.Most újra babás vagyok,és félek,mi lesz ha ő is fiú?Fogom tudni őt is ugyanúgy szeretni,mint a bátyót?Nem fogom örökösen egymáshoz hasonlítani a kettőt?Ti hogy éltétek meg?
Előre is köszönöm a válszokat
Szia, en ugy voltam mindig vele, hogy jo lenne, ha egy fiu es egy lany szuletne. De nem igy lett.
De oszinten szolva, a legeslegfontosabb volt nekunk mindig is a parommal egyutt, hogy EGESZSGESEK legyenek a gyerekek.
Nekem a baratnom gorcsolt mindig a babaja nemen, aztan egyszer jol ossze is vesztem vele, mert masnak meg babaja sem lehet, vagy beteg szuletik, neki pedig pikk-pakk osszejott mindketszer, es massal nem, csak a baba nemevel foglalkozott.
Jo egeszseget nektek:)
annyira nem stresszel a dolog,és tényleg fő az egészség....csak ugye az ember lánya álmodozik egy kis copfos lánykáról.
csak kíváncsi vagyok,hogy mások ilyent hogy éltek meg,akár a születésük utáni tapasztalatokat is
Két lányom van, nagyon örülök neki!
Egyáltalán semmi hátulütője nincs :) Sőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!