Miért jó a szülőknek hogy a strandon pucéran strandoltatják gyermekeiket?
Úgy értem, igen irritáló jelenség, egy külső szemlélőnek. Nem tudom hogy aszexuális fejlődést hogy befolyásolja, de egy biztos ezen gyermekek többsége folymaatosan fogdossa magát a strand közepén....
Nem értem miért jó ez, mi szüksége egy 1-5 év közti gyereknek barna fenékre? a D vitamin szükséglethez már 10 perc napon tartózkodás is elég, pólóban sortban, nem találom a szülők indokát...
Miért jó, hogy gyermekük folyamatosan fogdossa a nemiszervét idegenek előtt, és csak és kizárólag akkor engedi el mikor a törölközőm mellé hugyozik. Az meg hogy bármelyik pedofil ott verheti a bokor mögött a gyerek látványára már csak hab a tortán.
Nem feltétlen a meztelenség zavar, az meg pláne nem ha valaki a törölközőjén meztelenül napoztatja a gyereket....Igazából ez a szokás eddig csak furcsa volt számomra, nem zavaró, d emost legutóbb, 5 perc alatt 4 kört futott körülöttem egy 3-4 éves kissrác, aki, most ha félreértitek ha nem enged frusztrált, mert lehet hogy a gyerekek általánosságban nem állandóan fogdossák magukat de ez a gyerek eléggé, és próbálnék napozni, de neki valamiért ott szinte a fejem fölött kell húzogatnia magát....igyekeztem nem rá figyelni, időnként még sikerült, is, de ez már tényleg az a kategória volt, amit csak úgy ki lehet kerülni...
23-as szerintem a ti szokásaitok kúltúráltak...de az én tapasztalataim sajnos nem ilyenek másokról, és amíg a baba meztelenül ücsörög a parton azzal nincs is bajom, deee hogy őszinte legyek, a gyereket most nem zavarja, hogy engem (és szerintem még jópár embert) igenis zavar az ekkor készült fotók a családi albumban...mert...oké gyerek gyerek, de az akkor is egy meztelen fotó rólam...
A fertőzést találtam eddig egyetlen érvnek, amit megértek...
Utolsó: Lehet azért normális most kitenni mindenünket mert néhányan még a 8 éves kislányt is nyugodtan engedik pucéran rohangálni ilyenkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!