Miért jó a szülőknek hogy a strandon pucéran
strandoltatják gyermekeiket?
Figyelt kérdés
Úgy értem, igen irritáló jelenség, egy külső szemlélőnek. Nem tudom hogy aszexuális fejlődést hogy befolyásolja, de egy biztos ezen gyermekek többsége folymaatosan fogdossa magát a strand közepén....
Nem értem miért jó ez, mi szüksége egy 1-5 év közti gyereknek barna fenékre? a D vitamin szükséglethez már 10 perc napon tartózkodás is elég, pólóban sortban, nem találom a szülők indokát...
Miért jó, hogy gyermekük folyamatosan fogdossa a nemiszervét idegenek előtt, és csak és kizárólag akkor engedi el mikor a törölközőm mellé hugyozik. Az meg hogy bármelyik pedofil ott verheti a bokor mögött a gyerek látványára már csak hab a tortán.
teljesen igazad van nem hiaba gyartanak gyerek furdoruhakat. es a csak egy dolog h talan (de csak talan) keves a pedofil, megis mondjak nekik h ne beszeljenek idegenekkel holott keves az olyan ember is aki elrabolja a kisgyerekeket.
a szulonek minden esetben figyelnie kene a lehetseges veszelyeket.
2013. aug. 13. 20:45
14/36 A kérdező kommentje:
Veszélyesnek remélem azért nem veszélyes, csak...nem tudom nincs itt egy szülő, aki valami szakkönyv alapján vetkőzteti le a gyerekét ilyenkor teljesen? Vagy van valami kész érve erre?
2013. aug. 13. 20:47
15/36 anonim válasza:
Szerintem is undorító. Főleg, amikor meztelenül viszik a vízbe is... Hát bocsánat, de nekem gusztustalan. Hiába gyerek, attól még ugyanúgy jön "végtermék", hagy ne nézegessem már. És egyszerűen bárhová néz az ember, meztelen gyereket lát. Én is rosszul vagyok ettől, az én gyerekemet soha nem fogom így járatni sem strandon, sem sehol! 25/N
2013. aug. 13. 21:09
16/36 anonim válasza:
én is rühellem főleg a főtereken szökőkutakban zavar ez a látvány
2 éves lányom van és közterületen soha nem vetkőztetném le teljesen meztelenre
felfoghatatlan számomra hogy van akit ez nem irritál
2013. aug. 13. 21:20
17/36 anonim válasza:
Ez nekem is furcsa, de mindenkinek joga van eldönteni, hogy járhat a gyereke. Bár arra, hogy ne legyen a vizes fürdőruhában/ bikiniben a gyerek van egy nagyon egyszerű megoldás. Kell neki vinni száraz ruhát és át kell öltöztetni. Vagy másik lehetőség a törölköző. A gyerekre is ugyanúgy rá lehet tekerni, mint egy felnőttre.
2013. aug. 13. 21:24
18/36 anonim válasza:
Egyetértek veled, sem én, sem pl. anyukám, vagy nagymamám nem szereti, ha pucéran strandol más gyereke, mert hiába gyerek, engem is zavar, hogy meztelenül futkos, és fogdossa magát folyamatosan. A másik meg, hogy odapisil, ahova éri. De még jobb mikor már óvodás korú gyerekeket engednek pucérkodni, ez nem strandra való sok ember közé. Engem zavar, én még a kisbabámat sem vinném pucéran a strandra.
2013. aug. 13. 21:26
19/36 anonim válasza:
Igazad van.Nem is értem miért támadtak ennyien.Én a fiamat sosem fogom hagyni mások előtt pucérkodni.Engem is zavart világ életembe.Ha annyira pucérkodni akarnak pucérkodjanak otthon a kis medencébe.Nem értem az ilyen szülőket. 24 N 3 hós kisfiú anyukája
2013. aug. 13. 21:53
20/36 anonim válasza:
Azért egy 1-1.5 éves, és egy 4-5 éves között alapvető különbség, hogy a nagyobb szobatiszta! Vagyis nem pisil-kakil vízbe. De az ùszópelus se ér sokat, a sok lógós csecsű öregasszony számomra undorító! Nem egy 1-2 éves gyerek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!