Miért jó a szülőknek hogy a strandon pucéran strandoltatják gyermekeiket?
Úgy értem, igen irritáló jelenség, egy külső szemlélőnek. Nem tudom hogy aszexuális fejlődést hogy befolyásolja, de egy biztos ezen gyermekek többsége folymaatosan fogdossa magát a strand közepén....
Nem értem miért jó ez, mi szüksége egy 1-5 év közti gyereknek barna fenékre? a D vitamin szükséglethez már 10 perc napon tartózkodás is elég, pólóban sortban, nem találom a szülők indokát...
Miért jó, hogy gyermekük folyamatosan fogdossa a nemiszervét idegenek előtt, és csak és kizárólag akkor engedi el mikor a törölközőm mellé hugyozik. Az meg hogy bármelyik pedofil ott verheti a bokor mögött a gyerek látványára már csak hab a tortán.
3. Itt max 5 éves gyerekekről van szó...nyilván egy mai fejlett tinilányra ráizgulni már nem ugyanaz mint gyerekekre...én is így gondolom.
Én itt a nevelési módszert nem értem...
Miért zavar az téged?
Gyerekek. Vagy netán izgató, és nem bírod ki? Mert akkor van egy jó barátom; Revolver úr a neve. Egy lövéssel megszünteti a problémákat. Garantált módszer, kérdezd Jimmy-t.;)
nem azt kéne nézni :D
Az az ember aki normális az ilyet meg sem nézi de legalábbis nem érdekli.. ha véletlenül odanézz akkor sem :D
úgy hogy ezen gondolkodj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!