Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is úgy vettétek észre,...

Ti is úgy vettétek észre, hogy mostanában több fiú gyerek születik? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Környezetemben, neten olvasva is ezt tapasztalom. Egy használtuha boltban dolgozom, és itt is szinte csak fiú ruhát kereső anyukák jönnek be. Az utcán is csupa-csupa kisfiút látok.
2013. aug. 12. 17:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem van 3 leányzóm: 10,3,2 évesek, és egy 15 napos kisfiam, és tényleg észrevettem, hogy most idén sokkal több fiú baba születik, mint kislány, 15 napja is a szülészeten csak 1 kislány volt, a többi, mint kisfiú!
2013. aug. 12. 19:43
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Fiúra jó a szar ruha is? Ezt azért nem írtam volna le a helyedben. Az én fiam itthon sincsen szakadt, foltos ruhákban. Az utcai/óvodai ruhatára is divatos, vagány cuccokból áll.

Egyébként az én ismeretségi körömben idén CSAK fiú születik, tavaly viszont egy kivétellel csak lányok születtek. Mi is most várjuk a tesót, ő is kisfiú.

2013. aug. 12. 19:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Környezetemben elég sok baba született tavaly és idén is (még fog is) és mind kisfiú:) Nem tudom miért.Nekem is fiam van.

Ja és nem jár szar ruhában :D

2013. aug. 12. 21:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
3 fiam van. Nem született a környezetemben mostanában fiú, csak lány mindenhol az évek alatt. Bosszankodok is,hogy a "szar" ruhákat kinek adjam oda!!
2013. aug. 12. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Én az ellenkezőjét tapasztalom. Itt az összes kismama, akit mostanában megismertem akár a védőnőnél, akár az NST-n, mindenki lányt vár.
2013. aug. 13. 00:30
 16/17 anonim ***** válasza:

A 12-es válaszolónak üzenem, hogy attól, hogy használt egy ruha, még nem szar. Lehet, hogy sokan nem tudnak újat venni, de különben meg nem is mindig érdemes.

Amúgy meg ha az ember bemegy egy bababoltba, háromszor annyi választék van lányruhákból, mint fiúból.

Én igyekszem azért igényes, szép ruhákat venni a fiamnak, mert megengedhetem, de a trendit messze elkerülöm. Nem csinálok a gyerekemből idő előtt divatmajmot. Nem attól lesz értékes ember!

2013. aug. 13. 00:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 12-es. Ha kicsit jobban megnézitek, nem én írtam, hogy szar ruhákban járnak a fiúk, hanem a 3-as válaszoló. Én csak felháborodtam a kijelentésén.

Azért minden alapos olvasónak köszönöm a lepontozást!

2013. aug. 13. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!