Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik mmagas hal tartalmú...

Létezik mmagas hal tartalmú halrudacska, amit nyugodt szívvel adhatok 2 évesemnek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen azt hiszem Frosta a neve pontosan nem emlékszem az nagyon finom és csak halból van.
2013. aug. 11. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
miért mem veszel friss filét? az biztos, h. csak halból van. azt is tudod csíkokra szelni, panírozni.
2013. aug. 11. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a Frosta-t szoktam venni és nagyon finom, igazi hal. A mérete is jó, hamar kész. A 2 évesen imádja. Szoktam venni hekktörzset is, az is jó.
2013. aug. 11. 22:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Mert szeretnék itthon valami olyat tartani, amit gyorsan meg tudok csinálni, ha valami ok miatt elmarad a főzés...

Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 11. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:
A nevét nem tudom, mert most épp nincs itthon, de az Aldiban szoktam venni. Kétféle van, de az egyik nagyon tré, őrleményből van, de a drágább( még így is nagyon jó árú)nagyon finom és filéből van.
2013. aug. 11. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Pont azt akartam írni mint az utolsó. Az aldis drágábbik frosta minőség, ám még így is nagyon baráti az ára. Ezelőtt én is mindig frostát vettem, az is nagyon jó, de drágább.
2013. aug. 12. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Sokat próbáltam én is eddig, mert a kislányom nagyon szereti.

Kettő vált be: Iglo és a Family Frost termékek

2013. aug. 12. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!