Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen mesekönyvet vegyek 1...

Milyen mesekönyvet vegyek 1 évesemnek?

Figyelt kérdés
Kisfiam nemrég töltötte az 1 évet és nagyon szereti a könyvecskéit lapozgatni, ezek mind pár oldalas kemény könyvek. Gondoltam vennék neki "igazi" mesekönyvet, rövid szöveggel, sok szép színes képpel. Mit ajánlotok?
2013. márc. 18. 08:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Én a Tavaszi Böngészőt ajánlom, mert bár nem mese szöveggel, de a kicsik imádják nézegetni a sok-sok figurát, és nagyon sokat tudnak belőle tanulni!

Kemény lapos ez is, szépen tudják lapozgatni, te pedig tudod neki mondogatni mi, hol van, mutogathatod. Szerintem szuper kis könyv, lányom hihetetlenül imádta. 14 hónaposan kapta amúgy, és innentől ez volt a nagy kedvenc! Mindenhová magával cipelte, és nagyon sok szót tanult meg belőle, amikor együtt nézegettük és meséltem, amit láttam.

[link]

A másik pedig a kihajthatós-széthajthatós könyvek, kislányom még ezt szerette nagyon:

[link]

2013. márc. 18. 09:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Meg fogom ezeket nézni! Szerinted az Anna, Peti és Gergő valamint a Bogyó és Babóca könyvek még korai lenne?
2013. márc. 18. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Lányom ezekre a könyvekre 2 évesen kattant rá, akkor már olvashattam is neki, képes volt végigülni, előtte viszont csak szétlapozta őket, és bár tetszett neki, de még nem bánt jól ezekkel a "puha lapos" könyvekkel.
2013. márc. 18. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!